Nakon afere mito, koleginica otkrila KAKO SE NA SVADBAMA PONAŠA Snežana Đurišić: „Znam ja nju 100 godina…“

od strane | apr 14, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Pevačica Snežana Đurišić se nedavno našla u centru skandala nakon što su je Dušan Vukadinović, izbačeni učesnik muzičkog talent šou-programa „Zvezde Granda“, i njegova majka optužili za pokušaj uzimanja mita, a sada se tim povodom oglasila njena koleginica Zlata Petrović.

Snežana Đurišić (Foto: Ringier/Jovan Ilić) • Jovan Ilić / Ringier

– Gluposti! Ja Snežanu znam sto godina i nikada nisam čula takve priče o njoj. Ceo život radimo te svadbe i veselja, nikad za ženu ništa ružno nisam ni načula. Ja ne znam onog dečka, ni njegovu porodicu, ne mogu ja da pričam o ljudima, ali što se Snežane tiče nju znam u najboljem svetlu – istakla je Zlata za „Star“.

– Pa, valjda bi se negde znalo i čulo da je žena u tom nekom filmu. Smešna je priča. Niko u to nije ni poverovao.

Zlata Petrović (Foto: Ringier/Rajko Ristić)

Osim toga, Petrovićeva se osvrnula i na zabrane koncerata njenih kolega u Hrvatskoj.

– Tu je umešena politika. Suludo je i glupo jer mi njihove pevače poštujemo više od nekih naših vrhunskih umetnika. Keba (prim.aut. Dragan Kojić) i Bekuta (prim.aut. Ana) nisu rekli sami idemo mi tamo da pevamo, njih je neko zvao, publika to traži. Zar je bitno ko je koje nacionalnosti? – zapitala se pevačica.

Jovan Pejić i Zlata Petrović (Foto: Ringier/Jovan Ilić)

– Ja znam da kolege iz Hrvatske se isto bune zbog tih zabrana i to mi je u redu i okej sa njihove strane jer oni znaju da muzika sve nas spaja i da treba da idemo i mi kod njih i oni kod nas. Ali, politika čini svoje nažalost – zaključila je Zlata.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs