NAJTEŽI NASTUP: Severina pustila da pesma govori umesto nje

od strane | jan 28, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Vrhovni sud ukinuo je odluku Županijskog suda o zajedničkom starateljstvu Severine Vučković i Milana Popovića nad sinom Aleksandrom, te je starateljstvo nad dečakom dodeljeno ocu.

Severina Vučković • severina / Instagram

Severina Vučković je pre nekoliko dana imala veliki koncert na Jahorini, a u jednom trenutku je pokazala srednji prst.

Severina Vučković

Naime, ona je izvodila pesmu posvećenu sinu Aleksandru „Rođeno moje“, na kraju je ostavila mikrofon i pokazala srednji prst i rekla: „“J***te si mater“.

Severina je izmenila i deo pesme, pa je kraj otpevala umesto „na meni kola nek se slome“ – „na njima kola nek se slome.

Inače, Severina je tada održala i govor.

Severina (Foto: Ringier/Mladen Šurjanac)

Nisam ustala iz kreveta 4 dana. Onda sam ustala, morala se obući, našminkati, napraviti frizuru i pokloniti vam se – počela je Seve i dobila aplauz od publike.

Pre svega, pokloniti se svim malim i nemoćnim ženicama koje su mi dale snage… Kako mi je lepo predsednik Vrhovnog suda rekao, meni velikoj i moćnoj… Da ovih dana uopšte smognem snage ustati iz kreveta i ispratiti dete u školu i da svima vama koji mi dajete neizmernu ljubav pokušam lično se zahvaliti. Ne smem biti nepoštena, moram zahvaliti i svim muškarcima. Posebno mojim kolegama sa scene. Moj inboks na Instagramu je pun. Mnoge od vas dele sa mnom svoja iskustva, ima potresnih koja su me rasplakala i jako puno ih je baš iz BiH koje su žrtve nasilja institucija. Znam i za jedan slučaj iz Hercegovine, majku dve curice da idu ocu zlostavljaču, koji h je obe silovao – pročitala je Severina i dodala:

Kažu da moramo ćutati i biti pokorni kad su deca u pitanju. Ja sam ćutala uporno i pokorno, druga strana je pričala, a ja sam čekala i verovala hrvatskom pravnom sistemu, kao što to žene u Bosni veruju. Ćutala sam dok mi nisu prvi put oduzeli dete. Od tada govorim o nepravdama sistema, o organizovanoj otmici dece kad su bogati i moćni očevi u pitanju. I ja neću stati, i nadam se da i vi, sve žene iz BiH nećete stati – rekla je ona.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs