Najgnusniji snimak Aneli i Janjuša? Svi kraj malih ekrana ostali ZGROŽENI kada su ovo uradili malom PSU!

od strane | feb 1, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Marko Janjušević Janjuš i njegova partnerka Aneli Ahmić dobili su psa u rijalitiju, kojem su dali ime Vesna. U pitanju je štene koje je poželeo sam Janjuš, a Uroš Stanić je molio produkciju da mu ga ubace kako bi skrenuo misli sa tragedije koja mu se desila.

Janjuš i Aneli • samoposmatramo1 / Instagram

Janjuš i Aneli ne mogu da zbrinu psa

I želja mu je ispunjena, međutim, mnogi korisnici na mrežama te gledaoci rijalitija smatraju da se Aneli i Janjuš ne brinu kako treba o Vesni.

Naime, kap koja je prelila čašu bila je situacija kada je Janjuš obrisao psa vlažnim maramicama koje nisu namenjene životinjama.

– Te maramice sadrže alkohol i hemikalije, nisu namenjene životinjama, zašto ne izvode psa – stoji između ostalog u objavi koja je osvanula na jednoj Instagram fan stranici koja prati rijaliti Elita.

Osim toga, na još jednoj stranici tog tipa pojavila se i peticija koju su pojedinci pokrenuli jer smatraju da se Aneli i Janjuš ne brinu dobro o psu.

Aneli Ahmić i Marko Janjušević Janjuš

Ostaje da vidimo šta će se na kraju desiti sa peticijom.

Podsetimo, Janjuš je danas napusto rijaliti kako bi se pojavio na pomenu tragično stradalom bratu Mihajlu. Ožalošćena porodica u Prijepolju održava 40 dana od smrti.

Bonus video:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs