NA NJEGOVE ČARI je pala naša pevačica NAKON RAZVODA BRAKA! (Foto)

od strane | maj 20, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Milica Milojević

|

Pevačicu Ivanu Jordan u poslednje vreme retko viđam u javnosti, ona se pre tri godine razvela od Dušana Antonijevića sa kojim ima sina, a sada je ponovo zaljubljena.

Partner Ivane Jordan (Foto: Instagram/ivanajordan_) • ivanajordan_ / Instagram

Naime, Jordanova je lepu vest da je ponovo u vezi, podelila sa svima, pa je na svom Instagram profilu objavila zajedničku fotografiju na kojoj se može primetiti da blista.

Reakcije na račun njene veze i njenog novog izabranika se se nizali: „Prelepi ste“, „blistaš“, „vidi se da si zaljubljena“…

Ivana Jordan (Foto: Ringier/Snežana Krstić)

Podsećanja radi, iz braka sa Dušanom ima sina Vuka, a svojevremeno je za domaće medije progovorila o njemu.

– Ostvarena sam kao roditelj i presrećna sam sa mojim Vukom. Plašim se vremena u kome odrasta, burno je i prebrzo. Mlađe generacije su dosta agresivne nepotrebno. To je verovatno neka njihova borba, ali pogrešna baš. Ja vaspitavam moje dete da bude kulturno, fino i pristojno. Oduševim se kada sretnem kulturnu i vaspitanu decu. To je duh vremena, svi hoće brzinski da nešto stvore – rekla je Ivana tada i dodala kakav je roditelj:

– Umem da budem stroga, ali nisam suštinski. Možda sam čak i suviše popustljiva jer sam takva po prirodi. Vuk i ja smo zaista srodne duše, prepoznajem kod njega mnoge svoje osobine. Ali naravno, ume i on da poleti pa budem malo stroga. U svemu mora da bude balans. Mislim da je on jako dobro shvatio da su društvene mreže nešto što je zabava i trenutak. U tom smislu nije povodljiv. Ne treba ni zabranjivati deci mnogo jer će oni u inat to da rade. Najbolji način vaspitavanja dece je da ih vaspitamo da oni sami sebe umeju da vaspitaju. On sutra kad bude sam na ulici mora sam da donese odluku da li je nešto dobro, nema mame ili tate da mu kaže.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs