„Muškarcima dajem sve!“ Milica Dabović otvorila još jedan PROFIL na OnliFensu, a evo i zašto

od strane | sep 19, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Milica Dabović progovorila je o odnosu sa doskorašnjim partnerom, kumom Darka Lazića – Milanom, ali i poslednjih godina nezaobilaznoj temi kada je bivša košarkašica u pitanju, OnliFensu.

Milica Dabović • screenshot

Estradni frizer Boris Obreški večeras proslavlja rođendan u jednom restoranu u Skadarliji, a jedna od zvanica jeste i nekadašnja košarkašica Milica Dabović.

Milica Dabović

Dabovićeva poslednjih godina najviše pažnje privlači zbog golotinje koju prodaje na platformi namenjenoj porno sadržaju, a sada se osvrnula i na to da li je od toga, kako se pisalo, stekla silne stanove:

– Muškarci su poludeli za mnom. Sve im dajem, ali ke smešno je pričati o materijalnim stvarima. Važno je da sam ispunjena i srećna. Pored OnliFensa, sada sam i na Fiesti.

Kako to najčešće biva, žene nakon raskida žele da izgledaju još bolje, a Milica je kazala da ona nije jedna od tih, te se osvrnula na odnos sa doskorašnjim partnerom.

Milica Dabović (Foto: Instagram/stefanovamama13)

– Ne, mene to ne zanima. On vrlo dobro zna šta je izgubio, pisao mi je, ali nemamo o čemu da razgovoramo. Odgovorila sam kratko i jasno. Treba mu vremena da shvati neke stvari, ali biće kasno. Ja sam verovala da ću sa njim da dočekam starost, ali sam se prevarila. Pobedio je njegov ego u našem odnosu – kaže Milica Dabović za Informer.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs