„MUŠKARCI SA MNOM TAKO NE MOGU“ Ovo je poslednji intervju Nataše Šavije pre prebijanja: „Ne podnosim AUTORITET“!

od strane | maj 1, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Nataša Šavija hospitalizovana je noćas po hitnom postupku zbog teških telesnih povreda glave i lica koje joj je kako tvrdi navodno naneo nekadašnji zadrugar Stefan Karić. Dok policija za njim intenzivno traga, Nataša leži u bolnici i čeka operaciju.

Nataša Šavija (Foto: Ringier/Petar Dimitrijević) • Petar Dimitrijević / Ringier

Nedavno, inače, pojavivši se na proslavi rođendana Radomira Marinkovića Takija, Šavija je ispričala kako u poslednje vreme mnogo više uživa „u životu daleko od znatiželjnih pogleda“.

Osim na „Onlifensu“, slabo se gde pojavljivala i gotovo da se, kaže, „odvikla od davanja bilo kakvih izjava“. Ipak, dotakla se svog odnosa sa zadrugarima Markom Janjuševićem Janjušem, Zvezdanom Slavnićem, Filipom Carem.

– Da ja vas pitam nešto, je l’ verujete da sam ja to napisala? …Zvezdan je generalno lep čovek, ali prosto nije moj tip – objasnila je, između ostalog, upitana o pismu koje mu je navodno uputila, a o čemu su mnogi brujali.

Nataša Šavija (Foto: Screenshot TV Prva)

– Ja ne podnosim autoritet, bar toliko sam se izgradila da mogu da kažem to može, to ne, tako ne možeš da se ponašaš prema meni, to je lepo, to nije… – nabrajala je, pa dodala kako joj se, primera radi, Slavnićevo ophođenje prema Anđeli uopšte ne dopada, prenosi „Alo“.

Inače, starleta tvrdi da ju je pretukao bivši učesnik „Zadruge“, Stefan Karić. Ona se odmah oglasila za „Blic“ i izjavila da ima prelom vilice zbog čega će morati da bude operisana.

– To se desilo u Vrdničkoj kuli, bili smo zajedno, prvo me je vukao za kosu, onda mi je lupio šamar ali krvnički. To nije bio blag šamar, nego onakav kako bi muškarac udario drugog muškarca. Izašli smo napolje, onda me je on opet jako počupao i udario pesnicom po levoj strani. Trenutno sam u bolnici, imam teške povrede, prelom vilične kosti i povrede oka.

Nataša Šavija i Stefan Karić (Foto: Ringier/Zoran Ilić/Instagram/natasa.savija)

– On mrzi žene, bio je mrtav pijan, zbog toga se sve ovo desilo. Biće potrebno više operacija. Ne znam da li vilica moći da mi se vrati na pređašnje stanje u kojem je bila – ispričala je Nataša Šavija za „Blic“.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs