„MURAL JE PREMEŠTEN“ Oglasila se Jovana Jeremić nakon vesti da je uklonjen njen lik sa zgrade na Dorćolu

od strane | okt 27, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Voditeljka Jovana Jeremić iznenadio je muškarac nepoznat javnosti. On je naslikao mural sa likom voditeljke u centru Beograda na Dorćolu, što je nju oduševilo, međutim taj mural sada je uklonjen, a voditeljka je dobila novi na drugoj zgradi.

Jovana Jeremić (FOTO: MILAN ILIĆ, INSTAGRAM / RINGIER) • Ringier

Ovim povodom oglasila se Jovana Jeremić i otkrila šta se tačno desilo.

Jovana Jeremić (Foto: Screenshot TV Pink)

– Mural je samo premešten. Sada je na zgradi gde imam vlasništvo, tu niko ne može da ga dira – rekla je Jovana i objavila na svom proofilu na Instagramu fotografiju novog murala.

Na pitanje da li zna zbog čega je uklonjen prvobitni mural sa Dorćola i da li su se stanari bunili, kao što se priča, voditeljka je otkrila da nije bilo nikakvih problema, niti će iko snositi posledice.

Jovana Jeremić

– Nije bilo nikakvih problema, znam čoveka na čijoj zgradi je naslikan mural prvobitno, pijemo kafu svaki dan. To nije naše vlasništvo, pa smo se dogovorili samo da ga premestimo na drugu zgradu. Sada je kod moje zgrade. Nisam ja kriva, taj ko je naslikao nije znao da ne sme tu da crta – rekla je Jeremićeva, a na pitanje ko je tajanstvena ličnost koja je to naslikala, rekla je:

– Jedan muškarac koji me mnogo voli, samo ću toliko reći – poručila je Jovana Jeremić.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs