„MRZIM SVETLANU RAŽNATOVIĆ!“ Đorđe David nasmejao izlaganjem o Ceci: „HODAJUĆA PAKOST NA DVE NOGE!“

od strane | jun 19, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Da je na snimanjima muzičkog talent šou-programa „Zvezde Granda“ zanimljivo i kad se kamere ugase pokazao je poslednji objavljeni snimak na društvenim mrežama rokera Đorđa Davida, inače člana žirija ovog TV formata.

Svetlana Ražnatović Ceca i Đorđe David (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

Naime, Đorđe je bio zapanjen činjenicom da se jedna mačka sklupčala u njenom krilu, budući da izbegava sve druge članove žirija.

– Šta ovo znači? Ljudi, verovali ili ne, mačka koja neće da se mazi ni sa kim od nas ovde na snimanju ovog serijala „Zvezde Granda“, koja nas ignoriše sve odreda, iz čista mira se kao tu nešto došunjava do mene, Marije i Svetlane, i ničim izazvana je sela Svetlani u krilo. Pogledaj kojim snom pravednika ona spava – poručio je zapanjeno David, a zatim daljim karikiranjem uvreda koje upućuju jedni drugima tokom šoua od srca nasmejao Cecu.

Đorđe David i Svetlana Ražnatović Ceca (Foto: Instagram/djordje_david)

– To je ta zla Svetlana Ražnatović, sa zlom energijom, ta hodajuća pakost na dve noge i tako dalje. Vidite ovako, ljudi, mačka ne skače u krilo i ovako snom pravednika ne spava nikom ko nije okej i ko nije pozitivna i miroljubiva energija. Eto, toliko. Mrzim Svetlanu Ražnatović od ovog trenutka zato što ova mačka nije skočila meni u krilo nego njoj – zaključio je roker, a Ceca nije prestajala da se smeje sve vreme mazeći mačku u svom krilu.

Đorđe David i Svetlana Ražnatović Ceca (Foto: Instagram/djordje_david)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs