„MOŽEŠ DA PONIŽAVAŠ, ALI JA SAM USPELA!“ Tijana Ajfon uzvratila Nataši Šaviji

od strane | apr 24, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Nekadašnje prijateljice Tijana Ajfon i Nataša Šavija stale su na „ratnu nogu“ nakon što je Maksimovićeva poručila bivšoj učesnici rijaliti šou-programa „Parovi“ da se „bruka“ na OnlyFans-u, aplikaciji za deljenje eksplicitnog sadržaja za novac, „u tim godinama“.

Tijana Ajfon i Nataša Šavija (Foto: Screenshot Clip.rs) • Clip.rs / screenshot

Nataša joj je, podsećanja radi, brutalno uzvratila, spominjući Tijanin boravak iza rešetaka zbog organizovane prostitucije, pri čemu joj zapretila da ne sme da iznosi nikakve privatne detalje o njoj jer ima mnogo materijala koji bi mogao da joj naškodi.

Ajfonka joj nije odgovorila direktno na prozivke, ali je podelila snimak iz jedne emisije u kom govori o svima onima koji je prozivaju, u čemu su mnogi prepoznali upravo Šaviju.

Tijana Ajfon (Foto: Ringier/Teodora Borozan)

– Pre neki dan sam gledala na jednom baš poznatom portalu. Bio je pregled tog portala i bilo je 1.000 šerova. Uđeš i vidiš da neke veće zvezde od mene imaju 500, 400, 300. Ja gledam, jeb… 1.000 šerova! Ja sam se oduševila. Ali, ispod su komentari katastrofa. Ponižavajući, pljuvanje… – izjavila je Maksimovićeva za Hype, a zatim dodala:

– Ali, znaš kako, sedim u svom stanu, gledam ona moja pakovanja za kolekciju, gledam svoju kolekciju, gledam svoj novčanik i kažem: „Možete da me ponižavate, ali ja sam uspela!“.

Tijana Ajfon (Foto: Ringier/Dejan Briza)

Podsećanja radi, Nataša je, između ostalog, objavila i Tijanine skandalozne glasovne poruke škakljive prirode, kao i snimke hapšenja.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs