„Molim vas, hitno je!“ Baka Prase po drastično nižim cenama rasprodaje automobile

od strane | mar 20, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Ivana Bradanji

|

Jutjuber Baka Prase otkrio je da je upao u ogromne dugove zbog kocke, te da je u proteklom periodu izgubio ukupno 240.000 evra.

Bogdan Ilić Baka Prase (Foto: Ringier/Aleksandar Dimitrijević/Screeenshot YouTube) • Aleksandar Dimitrijević, Youtube / Ringier

Baka je sada na svom Instagram storiju podelio oglas da prodaje svoje luksuzne automobile i to po drastično nižim cenama.

Naime, Bogdan je dao oglas za automobil marke „Mecedes Benz AMG“, kao i čuveni „Lamboghini“, ali i kabriolet „Mercedes“, koji je nedavno poklonio svojoj devojci Anji Bla.

Baka Prase (Foto: Instagram)

„Hitno. Cene su spuštene na maksimum“, napisao je Baka uz emotikon koji moli.

Bogdan je iznenadio sve kada je otvoreno na Instagramu napisao da ne vidi izlaz iz dugova zbog kocke, od koje je poslednjih meseci zarađivao vrtoglave cifre.

Baka Prase (Foto: Instagram)

– Mnogo sam para sje… i mnogo sam se zadužio, nemam odakle da stvorim lovu i ne mogu da se vratim dok ne rešim sve. Mnogo sam ispao glup, sve sam zas… Napravio sam mnogo veliko s*anje, ne znam šta da radim. Sve sam sje… Jeb… me kocka – napisao je jutjuber.

Inače, i jedan od njegovih najboljih prijatelja, Stefan Delić u jednom podkastu na Tiktoku ispričao je zbog čega je Baka propao.

– Istina je. Brate, pakao. Krenuo je baš da se zaj… što se toga tiče. Video si i sam da je pukao 160.000 evra i mnogi misle da je to zaj…, marketing… Ali ljudi, vidite i sami šta sve lik kupuje. Zavozao se i to je najveći problem kad te to zavoza, kad te zavoza ta lova, mora da ostaneš malo bistre glave. Što više imaš, to više želiš, vuče te… I onda sve više, i više i više i onda j… ga, šta ćeš… – rekao je Delić u „panama podcastu“.

Baka Prase je, sa druge strane, ostao i bez devojke Anje Bla, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Anja Bla otpratila Baku Praseta i otišla u novi stan kad se saznalo da je upao u dugove

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs