„MOLIM TE, NEMOJ NIŠTA DA JOJ KAŽEŠ!“ Mina Vrbaški pokazala šok prepisku Anite Stanojlović zbog koje će Matora odlepiti!

od strane | okt 3, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Nekadašnja zadrugarka Mina Vrbaški je rešila da „zabiberi“ čorbu aktuelnim učesnicima rijaliti šou-programa „Zadruga 7 Elita“.

Mina Vrbaški (Foto: Screenshot TV Red) • RED TV / screenshot

Nakon što je raskrinkala laž o braku repera Nenada Aleksića Ša, Mina se ostrvila i na bračnu zajednicu Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore.

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović (Foto: Screenshot TV Pink)

Naime, Vrbaška tvrdi da se Anita dopisivala sa jednom devojkom, te da nije bila iskrena u momentu kada je stupala u brak sa Jovanom, za šta je nekadašnja zadrugarka priložila i dokaze u vidu prepiski Stanojlovićeve sa anonimnom devojkom.

Mina Vrbaški (Foto: Screenshot TV Red)

– “Molim te nemoj ništa da joj kažeš, a ti nisi kriva“, to je rekla Anita, a moja drugarica je odgovorila “Molim te rešavaj sve to“ – pročitala je Mina na TV Redu prepiske sa ekrana svog telefona.

Mina Vrbaški (Foto: Screenshot TV Red)

Šta je, sa druge strane, Mina Vrbaški ispričala o braku Vanje Aleksić i Nenada Aleksića Ša pogledajte u odvojenom tekstu: „KRIJU DA SU SE VEĆ RAZVELI“ Mina Vrbaški raskrinkala Ša i Vanju Aleksić! „UCENILA GA JE DA NE DOĐEM NA SVADBU!“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs