Moka U SUZAMA zbog Anđele: „Ja ovo nikad nisam video u svom životu…“

od strane | maj 30, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Tokom poslednjeg televizijskog gostovanja, nekadašnji košarkaš Zoran Slavnić Moka nije mogao da zadrži suze dok je pričao o dojučerašnjoj zadrugarki Anđeli Đuričić, inače partnerki njegovog sina Zvezdana Slavnića.

Zoran Slavnić Moka (Foto: Screenshot Clip.rs) • Clip.rs / screenshot

– U njoj sam video vrednog borca za svoju ljubav. To je nestvarno – rekao je za Hype Zoran sa knedlom u grlu, pri čemu su mu krenule suze.

– Ne možete da sakrijete suze kada pričate o Anđeli. Ja nikada nisam video da neko ovoliko voli devojku koja mu još uvek nije snajka – konstatovao je voditelj Milan Milošević.

Zoran Slavnić Moka (Instagram/zoran_slavnic_moka_)

– Ni ja. Nije mu snajka, ali, dobro, kao da jeste – nadovezala se voditeljka Dalila Dragojević, dok je Anđela pritrčala i pala Slavniću u zagrljaj, a zatim, takođe kroz suze, poručila:

– Stvarno, ne znam… Ovako me je i dočekao!

Zoran Slavnić Moka (Instagram/zoran_slavnic_moka_)

Osim toga, Moka je istakao da je siguran u ljubav koju Đuričićeva oseća prema njegovom sinu, kao i da je uspela da telefonskim putem sa roditeljima izmiri sve nesuglasice.

Sa druge strane, Anđela Đuričić sinoć je otkrila da se, posle diskvalifikacije iz „Zadruge“, čula sa ocem i majkom, kao i detalje razgovora sa njima.

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić (Foto: Ringier/Ana Sabotinovski)

– Čuli smo se, ljuti su na mene, to sam očekivala i znam. Rekli su mi da dođem kući ovih dana da porazgovaramo u četiri iliti šest očiju, o Zvezdanu nismo pričali, verovatno ćemo kad dođem kući pričati o svemu – rekla je dojučerašnja zadrugarka, pa progovorila o kući na crnogorskom primorju koja se prodaje.

– Kuća je godinama na prodaju, jedva čekamo da je se otarasimo jer svako želi svoj mir. Od tragedije stoji da prodajemo kuću, ne želimo je više, loše stvari nas vezuju za nju – istakla je Anđela za „Hype“.

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić (Foto: Ringier/Ana Sabotinovski)

Đuričićeva je otkrila koje tačno reči je čula od oca:

– Da li si svesna šta si uradila? Nismo mogli da živimo od novinara dan-noć. Kad dođeš pričaćemo šta si uradila, šta radiš i šta ćeš uraditi.

Anđela Đuričić (Foto: Screenshot TV Pink)

Đuričićeva je Maji Marinković nanela fizičke povrede u rijalitiju, pa je Anđela zbog toga morala da napusti „Zadrugu“. Anđela je imala pik na Maju od kada se dogodila Zvezdanova prevara sa njom, pa je, kako je istakla za pomenut medij, samo naplatila za sve što joj je Marinkovićeva uradila.

– To je bilo najveće poniženje za mene, ta veza sa Majom. Nju loži sve što je muško i priča koja je glavna u rijalitiju. Nju je ložilo samo da uđe u tu priču. Zvezdan jeste zgodan, ali je ona jurila skandale da je ona nekome preotela nekoga. Drago mi je što sam obrisala pod sa njom i tako je razvukla, da mogu da se vratim u taj trenutak opet bih isto uradila. Naplatila sam joj sve – šokirala je Anđela priznanjem.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs