Moka se OGLASIO povodom POMIRENJA Anđele i Zvezdana! Nije mogao da prećuti…

od strane | maj 10, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Nekadašnji košarkaš Zoran Slavnić Moka, otac zadrugara Zvezdana Slavnića, nije krio sreću zbog sinovljevog pomirenja sa starletom Anđelom Đuričić.

Anđela Đuričić, Zvezdan i Moka Slavnić (Foto: Screenshot TV Pink/Ringier/Zoran Ilić) • Zoran Ilić, screenshot TV Pink / Ringier

Zoran je putem društvenih mreža podelio njihov zajednički snimak, na kom ih je moguće videti kako se grle, uz emotikon srca i kratku poruku: „Maki…“.

Zoran Slavnić Moka (Foto: Instagram/zoran_slavnic_moka_)

– Ja, Moka Slavnić, javno se obraćam Anđeli Đuričić, i imam samo jedno da kažem da smo uz nju do kraja rijalitija, i da, kad izađe, saznaće istinu od mene lično. Odgovorno tvrdim, kao i Mićo Pržulj, da moj sin Zvezdan voli Anđelu. Anđela, izdrži do kraja, i samo nastavi još jače, i zabrani propaloj pevačici Zorici Marković da moje ime više ne stavlja u svoja prljava i pokvarena usta – napisao je, podsetimo, pre nekoliko dana na Instagramu Slavnić.

Zoran Slavnić Moka (Foto: Instagram/zoran_slavnic_moka_)

– Neka te tuži. Ja ću platiti sve sudske troškove i naočare koje si polomila. Lomi i dalje. Ja nisam protiv svog sina, to svima treba da bude jasno. I on, i njegovo zdravlje su mi na prvom mestu. To znači da treba da krene tamo gde ga srce vodi i da prestane da sluša naređenja. Ne postoji novac koji može da zameni pravu ljubav. Anđela, u tebe samo verujemo i izdrži do kraja. Sve što si rekla i uradila mom sinu je sa pravom i oprošteno ti je. Nema potrebe da se izvinjavaš. Uz tebe do kraja! Podržavamo te! Moka i Slavica Slavnić – zaključio je tada nekadašnji košarkaš.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs