„Moju pesmu voli više od Brenine!“ Nada Topčagić se oglasila nakon što je zbog Zlatana Ibrahimovića puštena pesma njene koleginice na Sanremu

od strane | feb 7, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Ivana Mikić

|

Fudbaler Zlatan Ibrahimović se na ovogodišnjem Sanremu pojavio na bini uz pesmu pevačice Lepe Brene „Luda za tobom“.

Zlatan Ibrahimović i Nada Topčagić (Foto: Ringier/Rajko Ristić/AP/Jonas Ekstromer) • Rajko Ristić, AP/Jonas Ekstromer / Ringier

Naime, na prošlogodišnjem Sanremu, Zlatan se pojavio uz pesmu Nade Topčagić „Jutro“, nakon čega mu je ona pevala i na rođendanu.

Iako se ove godine Ibrahimović pojavio sa pesmom drugog izvođača, Nada Topčagić priznaje da nije razočarana.

Lepa Brena (Foto: Ringier)

– Super, neka je izašao sa Breninom pesmom. Nadam se da će sledeći put izaći sa nekom trećom. Znate kako, on voli pesma sa naših prostora, od naših izvođača, a moja pesma mu je bila najdraža. On je to i rekao, rastao je uz pesmu „Jutro je“. Proslavio je 500-ti gol uz tu pesmu, bila sam mu na rođendanu… Ali voli i druge pesme. Kada sam bila na njegovom rođendanu, vrlo me je iznenadio, voli recimo pesmu i od Ane Nikolić „Sandale“, voli i Daru Bubamaru, Halida Bešlića… Sve sluša. Ima raznolik muzički ukus. Ne osećam se izdano, bitno je da bude pesma sa naših prostora. Nek dođe i neko drugi na red, a ne samo ja – rekla je Nada kroz smeh za „Informer“ i otkrila da Zlatan nije jedini sportista koji je njen veliki fan, te da i drugi rado slušaju njene pesme:

– Novak Đoković je igrao kolo uz moju pesmu, pevao je i on „Jutro je“, dosta me je voleo i Savo Milošević, košarkaši… Mnogo me ljudi vole, ima dosta sportista među njima. Nedavno sam nastupala u Kraljevu i bez ikakve pompe i reklama, trg je bio pun, to je bilo strašno! Ono što me je najviše oduševilo je što je među publikom bilo mnogo klinaca, a mogli su da biraju gde će da odu.

Zlatko Đorđević i Nada Topčagić (Foto: Ringier/Zoran Ilić)

Topčagićeva je otkrila i da namerava da se preseli u kuću u novim Banovcima, te da se zasitila beogradskog asfalta.

– Sad smo tek počeli da sređujemo tu kuću u Banovcima, to mi je ranije bilo kao skladište. Tamo želim da se preselim, odlučila sam da odem sa Kosančićevog venca. Taj stan ću verovatno da izdajem, a živeću, kako volim da kažem, u „mojoj maloj kućici u Sremu“. Oko mene su sve kuće po 1.000 kvadrata, a moja ima samo 100. Tamo smo tek kapiju sredili. To je bila, divljina, ograda… Imamo 20 ari placa, a sad tek sređujemo.

Kako je, sa druge strane, izgledao momenat kada se Zlatan Ibrahimović pojavio na Sanremu uz pesmu „Luda za tobom“ Lepe Brene pogledajte u odvojenom tekstu: Tajac! Puštena pesma Lepe Brene na San Remu! (Video)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs