„MOJE DETE NEĆE RASTI BEZ OCA KAO JA!“ Zola se oglasio povodom TRUDNOĆE BIVŠE ZADRUGARKE! „Od juče sam na porodiljskom!“

od strane | jul 14, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Nakon što je nekadašnja zadrugarka Ina Rajzinger obelodanila da je u drugom stanju, oglasio se njen bivši partnet Lazar Čolić Zola, koji je sa njom imao nezaštićene odnose na imanju u Šimanovcima, pred kamerama šeste sezone rijaliti šou-programa „Zadruga“.

Ina Rajzinger i Lazar Čolić Zola (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

– Nisam u stanju trenutno da razgovaram, ali iz poštovanja moram da vam javim da ne mogu doći u nedelju, na porodiljskom sam od juče… Brojim sitno, nadam se da razumeš – poslala je Ina produkciji televizije „Pink“.

Rajzingerova je, podsećanja radi, radila dva testa za trudnoću na imanju u Šimanovcima, pri čemu su oba pokazala negativan rezultat, mada se javlja sumnja da je do toga došlo zbog ranog stadijuma trudnoće.

Ina Rajzinger (Foto: Screenshot TV Pink)

– Ja sam taj koji se njoj javio, na osnovu tih nekih priča za trudnoću. Lepo sam joj poslao:“Da li je istina da si trudna jer mi pišu ljudi poruke, ne znam o čemu se radi“, ništa mi nije odgovorila, a viđena je u nedelju prošlu. Nemam pojma da li je stvarno trudna. Ako jeste, stojim iza svega onoga što sam rekao i dok smo bili u „Zadruzi“ – istakao je Lazar za „Pink.rs“.

– Mislim da nije trudna sa mnom, ali, i da jeste, to ne menja moj stav kada su u pitanju takve stvari. Naravno da ću preuzeti odgovornost, pa kakav bih to bio čovek… Ako sam bio konj, mangup, idiot, ako nisam pazio kada je trebalo da pazim… Nikad u životu ne sumnjam u sebe, u to kakav bih otac bio, jer znam kako sam ja odrastao, kako ja nisam bio prihvaćen s jedne strane.

Lazar Čolić Zola (Foto: Ringier/Zoran Ilić)

– Znam koliko puta mi je u životu bila neophodna očinska ljubav, a nisam je imao. Mislim da neću dozvoliti da danas-sutra moje dete odrasta bez moje ljubavi. Ako je test koji smo radili u „Zadruzi“ tada pogrešio, otići ćemo da radimo DNK. Ako je moje dete, pravim veselje, nema veze što nema sreće u ljubavi između nas dvoje – dodao je Čolić.

– Ne znam šta nosi ni da li uopšte nosi, ali ako bude devojčica zvaće se Tankosava, a ako je muško, onda Nedeljko.

Šta je Lazar Čolić Zola, sa druge strane, rekao o učešću u sedmoj sezoni rijalitija pročitajte u odvojenom tekstu: Zola progovorio o učešću u rijalitiju ZADRUGA 7 ELITA: „To je poziv koji se ne odbija!“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs