“MOJA SNAHA, MOJ SVET“ Moka Slavnić OPČINJEN Anđelom Đuričić, usledili komentari ispod klipa

od strane | jun 4, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić nedavno su diskvalifikovani iz rijaliti programa „Zadruga 6“, a po izlasku su se uselili u stan Moke Slavnića.

Zvezdan i Zoran Slavnić Moka i Anđela Đuričić (Foto: Ringier/Aleksandar Dimitrijević/Milan Ilić) • Aleksandar Dimitrivjević, Milan Ilić / Ringier

Anđela još uvek nije otišla kod roditelja u Crnu Goru, a svaki dan provodi sa Mokom i Zvezdanom. Moka se sada oglasio na društvenim mrežama i pokazao kako provodi vreme sa snajkom.

Naime, oni su šetali po sunčanom danu, a Zvezdanov otac se slikao sa snajkom i odmah sve podelio javno.

– Moja snaha, moj svet – napisao je Moka, a onmah je usledio Zvezdanov komentar, a on je stavilo nekoliko emotikona u obliku srca.

Podsetimo, Moka je nedavno za „Blic“ otkrio kako je protekao njihov prvi susret posle osam meseci.

– Bajato je sve, drago mi je da vidim sina, ne volim kako se sve završilo, mogli su da budu upozoreni, da im je ostalo još sedam dana, njihova bajka ostala je nedovršena. Drago mi je što je Zvezdan kod mene – rekao je Moka na početku razgovora pa dodao:

– Ja ih polako upoznajem sa svime što se dešavalo, nisu još imali vremena, videće kako je sve to izgledalo, često je bilo jako surovo – kazao nam je Moka.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs