MLEKO IM OD PTICA FALI! Matora i Anita lumpuju na Zanzibaru do rane zore, ali je jutros Tomićeva ZAŽALILA

od strane | avg 11, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Učesnice „Zadruge 6“ Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora prošlog meseca su u Crnoj Gori stale na „ludi kamen“, a sad su pokazale kako uživaju na medenom mesecu na dalekom Zanzibaru.

Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora (Foto: Ringier/Snežana Krstić/Shutterstock/Denis Belitsky) • Snežana Krstić, Shutterstock, Denis Belitsky / Ringier

Slikale su i tamošnje novčanice, pali su poljupci, a verujemo da im se nimalo ne vraća u naše krajeve.

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović

Međutim, Matoroj nije baš sve kako je mislila da će da bude na medenom mesecu. Naime, ona se oglasila rano jutros sva mamurna i nenaspavana i žalila se na program njihovog odmora.

„Sve mogu ali ove ekskurzije u osam ujutro ne mogu“, požalila se Matora.

Podsetimo, kako su nedavno preneli domaći mediji, njih dve planiraju da zajedno uđu u rijaliti program „Zadruga 7 Elita“.

Jovana Tomić Matora i Anita Stanojlović

– Anita nije želela da opet uđu u rijaliti, plaši se da li će njihov brak opstati tamo. Takođe, brine je kako će Jovana prolaziti kroz stresne situacije. Jovana silno želi u rijaliti, pa su se oko toga i svađale. Anita je na kraju popustila i pristala, ali joj je zapretila da će odmah napustiti rijaliti ako Matora samo pogleda drugu ženu. Mnogo je ljubomorna! – otkrio je nedavno izvor za Informer.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs