„MISLIO SAM DA SAM SE SPASIO“ Zvezdan ponovo ponizio Anđelu, pa šokirao izjavom o Maji „Ova sad mi je još gora, IZ FRIŽIDERA ĆE MI IZLAZITI“!

od strane | maj 4, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Zvezdan Slavnić pričao je sa Majom Marinković o njihovom odnosu, pa su se dotakli i njegove bivše, Anđele Đuričić.

Zvezdan Slavnić, Anđela Đuričić, Maja Marinković (Foto: Milan ilić/Zoran Ilić/Snežana Krstić) • Milan ilić/Zoran Ilić/Snežana Krstić / Ringier

Valentina, koja se nalazila u blizini, obratila se Zvezdanu.

– Jedva čekam da izađeš da se spasiš – dodala je Valentina.

– Jedna sa kojom sam zavšio bi izlazila iz kontejnera sa šeširom, mislio sam da sam se spasao, a ova gore, iz frižidera će da izlazi – pričao je Zvezdan.

– Nisam ja u tom fazonu – smejala se Maja.

Zvezdan Slavnić, Maja Marinković i Anđela Đuričić (Foto: Screenshot TV Pink)

Anđela Đuričić je, podsetimo, pričala danas u „Zadruzi“ kako i dalje mašta da, posle rijalitija, ode u bugalove koji su se više puta spominjali, a gde je planirala da letuje sa Zvezdanom Slavnićem. Odlučila je da i posle raskida tamo ode sama, pa otkrila šta su joj planovi.

– Ja hoću da idem na pet ili šest dana, da se odmorim, i brat ako bude hteo da ide sa mnom. Kupanje, sunčanje i da jedem neko voće. Kućica i nigde da ne izlazim iz nje, samo mir i tišina i voda da se čuje. Toliko maštam da idem tamo, još od onda, ali sad ću da idem sa bratom i taman da se odmorim. Tu ću moću da pobegnem od svih. Vino ću svaku noć, neko meze. Ja mogu i sama, samo da pustim muziku – rekla je bila Anđela.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs