Miodrag Krivokapić je danas napunio 74 godine: Negov sin je GLUMAC i gledali smo ga u seriji „Južni vetar“

od strane | apr 22, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Legenda domaćeg glumišta Miodrag Krivokapić danas je napunio 74. godine.

Miodrag Krivokapić RAS/Snežana Krstić • Snežana Krstić / Ringier

Miodrag je ostvario veliki broj uloga kako na filmu i serijama, tako i u pozorištu. Njegovim stopama je krenuo i sin Bojan.

Bojan Krivokapić

Bojan je rođen u Beogradu pre 37 godina, a u rodnom gradu diplomirao je na Fakultetu dramskih umetnosti. Stalni je član Narodnog pozorišta u Beogradu. Oženjen i sa suprugom Taisom ima ćerku Nevenu i sina Bogdana.

Bojan Krivokapić

– Moji roditelji Svetlana i Miodrag, kao i Taisini Tatjana i Mladen jedva čekaju da se s njom druže, kažu da im ona daje veliku injekciju sreće. I stric Damjan i ujak Stefan pokazuju veliku želju i interesovanje da pripomognu kad god je potrebno. Nevena je sad svima na prvom mestu, što je potpuno normalno i prirodno – rekao je glumac u jednom intervjuu nakon rođenja prvog deteta.

Osim što mu daje savete kada je reč o poslu, Bojan sa ocem Miodragom često razgovara i o braku.

– Baš sam pre neki dan pričao sa ocem Miodragom kako mi dani brzo prolaze otkako sam u braku. Dok sam trepnuo, čini mi se, prošao je mesec. Taisa i ja smo živeli godinu zajedno pre venčanja. Ovo je samo nova dimenzija našeg odnosa. Kod mene se, zasad, ništa nije promenilo, jedino možda to što sad nosim burmu i što bi trebalo da se ponašam malo ozbiljnije – rekao je glumac u jednom intervjuu.

Bojana smo imali prilike da gledamo kao pilota u seriji „Južni vetar“, ali i u sapunici „Isitne i laži“.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs