Miljani ponovo sledi DISKVALIFIKACIJA?Prekršila GLAVNO PRAVILO Velikog šefa, kamera uhvatila trenutak (VIDEO)

od strane | feb 23, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Rijaliti zvezda Miljana Kulić, nedavno se nakon diskvalifikacije vratila na velika vrata imanja u Šimanovcima.

Miljana Kulić • youtube

Nedugo nakon, Kulićeva je poklonila svoje srce Darijanu Radumiroviću, sa kim su varnice sevale još pre nego što je Nenada Macanovića Bebicu gadno povredila šoljom, i tom prilikom zaradila momentalno isterivanje iz Bele kuće.

Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola (Foto: Screenshot TV Pink)

Mnogi Miljanino ponovno učešće komentarišu drugačije nego inače. Fanovi rijalitija tvrde kako se mnogo opustila i kako misli da joj se sve dozvoljava. Međutim, Kulićeva je danas prekršila jedno od par glavnih pravila bitisanja u „Eliti“, koje je lično propisao Veliki šef.

Naime, danas su Odabrani u svoja četiri zida tradicionalno nominovali onog ukućana za kog misle da je nepotreban da bi se šou nastavio. Odluka je pala na Jelenu Ilić, suprugu Ivana Marinkovića. Još na početku „Elite“ svim takmičarima je naglašeno da je strogo zabranjeno deljenje nominovanog imena van kuće Odabranih do subote, kada su i regularne nominacije.

Miljana Kulić (Foto: Screenshot TV Pink)

Međutim, Miljana se na to pravilo oglušila i u toku popodneva sa Milenom Kačavendom podelila informaciju ko je prvi nominovani. S obzirom na to da je glavna stavka ugovora koji su svi takmičari potpisali prekršena, nema sumnje da će lutkica iz Niša biti kažnjena adekvatno od strane produkcije i Velikog šefa.

Snimak Miljaninog kršenja pravila pogledajte na snimku ispod:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs