Miljana Popović nema pojma da je NJEN BIVŠI UPLOVIO U ROMANSU SA BIVŠOM DEVOJKOM popularnog pevača! Biće veselo kad izađe…

od strane | maj 30, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Ivana Bradanji

|

Vaterpolista Nemanja Vico novi je izabranik blogerke Jelene Nikolić poznatije kao Cobeliks, koja je godinama bila u vezi sa srpskim reperom i producentom Slobodanom Veljkovićem Cobijem.

Miljana Popović (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

Inače, Vico je bio u vezi sa aktuelnom učesnicom rijalitija “Zadruga“, Miljanom Popović.

– Istina je da su njih dvoje bili zajedno. On je tad bio baš klinac, imponovalo mu je to što je uspeo da „upeca“ stariju, hvalio se svima po kraju. I Miljani se on dopao. Bili su oni neko vreme u kombinaciji, vezi, ne znam kako su oni to definisali. Znam da je sve pucalo među njima, bila je to ozbiljna strast… Ja njega dugo nisam video, čim sam kod vas video da je sad sa Cobijevom devojkom, odmah sam ga prepoznao, da je to taj Miljanin bivši – priča izvor i dodaje:

Nemanja Vico (Foto: Screenshot TV Sport Klub)

– Znam da joj je čak upoznao roditelje, srdačno su se, Bog zna kako pozdravili, popričali… Doduše, oni su tada bili iznenađeni što je Miljanin izbor toliko mlađi momak, ali odobrovoljili su se kada su čuli da je sportista, činio im se fin na prvi pogled.

Vico je, inače, rodom iz Kotora, igrao je za srpsku vaterpolo reprezentaciju, dok je poslednji rukometni klub u kom je bio angažovan „Radnički“ iz Kragujevca, za koji više ne igra.

Jelena Nikolić i Slobodan Veljković Cobi (Foto: Instagram/cobeliks)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs