Miljana Kulić ušla u nišku kafanu u trikou: Sevaju gole noge, narod ne zna gde da gleda! (Foto)

od strane | jan 30, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Nekadašnja zadrugarka Miljana Kulić je, po svemu sudeći, previše vremena provela pred kamerama rijaliti šou-programa „Zadruga“ da joj se izbrisala granica između adekvatne odevne kombinacije za izlazak i tzv. scenske garderobe.

Miljana Kulić (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

Naime, Miljana je posetila jednu nišku kafanu, a u istoj se pojavila odevena kao da izlazi na scenu „Elitovizije“, pandana muzičkog takmičenja „Evrovizija“ u gorepomenutom TV formatu.

Miljana Kulić (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)

Kulićeva je ponela crni triko sa providnim materijalom preko istog, dok su joj gole noge bile u prvom planu.

„E, svašta, čudno je reći za Miljanu, ali stvarno je izgubila kompas“, „Je l’ realno da je izašla u ovome iz kuće?“, „Marija Kulić na aparatima“, „Ma, Miljana carica, kad je ovako dovela liniju do savršenstva nek ide gola“, „Meni je ovo skroz okej, ništa drugačije od većine devojaka“, nizali su se komentari na društvenoj mreži X, nekadašnjem Tviteru.

Miljana Kulić (Foto: Instagram)

Miljana Kulić je, sa druge strane, iznela skandalozne optužbe na račun bivšeg partnera Lazara Čolića Zole, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: „Ne poznaje nas, a traži nam pare da ga poguramo malo!“ Skandalozne optužbe na Zolin račun

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs