Miljana Kulić opet vedri i oblači po Nišu: Ušla u kafanu i tražila da se promeni muzika! (Video)

od strane | feb 6, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Tek što se vratila iz Beča u Niš, nekadašnja zadrugarka Miljana Kulić nastavila je da pravi haos gde god da se pojavi.

Miljana Kulić (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

U toku današnjeg dana Miljana je sela u jedan niški kafić, ali joj se nije dopala muzika koja je svirala u pozadini, te je pozvala konobara sa zahtevom da je promeni.

Miljana Kulić (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić)

– Možete li da pustite našu muziku? Uspavljuje me kao da sam na relaks masaži. Pustite neku domaću muziku. I malo pojačajte, molim vas – poručila je Kulićeva konobaru, nakon čega se on udaljio od stola.

Kako se sporni video zapis završava u tom momentu nije poznato da li je konobar ispunio želju nekadašnje zadrugarke, poznate po tome da ne voli stranu muziku. U komentarima ispod ovog video klipa na društvenim mrežama je moguće pročitati mišljenje onih koji smatraju da je ovo „bespotrebno maltretiranje konobara koji pada sa nogu od posla“ do toga da je cela ova scena „prezabavna i presmešna“.

Miljana Kulić se, sa druge strane, našla na udaru prozivki bivšeg partnera Lazara Čolića Zole, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Novi detalji drame u Beču: „Miljana je izvadila nož i rekla da ga sakrijem od nje da joj ne padne svašta na pamet!“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs