Milena Popović u čipkastom vešu zapalila Instagram! (Foto)

od strane | jun 11, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Ivana Bradanji

|

Državna sekretarka ministarstva trgovine i turizma Milena Popović veoma je aktivna na društvenim mrežama gde neretko deli svoje fotografije u raznim izdanjima.

Milena Popović (Foto: Ringier/Aleksandar Krstović) • Aleksandar Krstović / Ringier

Milena je nekoliko puta pozirala u izazovnim izdanjima, a sada je objavila sliku u crnom čipkastom vešu, pa su tako nene bujne grudi bile u prvom planu.

Inače, Popovićeva je javnosti postala poznata posle ubistva emotivnog partnera Olivera Ivanovića.

Milena Popović (Foto: Instagram)

Danas je u jeku interesovanja zbog veze i ljubavi sa Igorom Jurićem, koja joj se dogodila kada se najmanje nadala.

– Igor i ja smo se slučajno sreli na nekoj televiziji. Oboje smo gostovali, jedno je poranilo, drugo je zakasnilo i jednostavno smo se sreli i počeli da razgovaramo. Ljudi često pitaju da li nas je zbližila tragedija koja nam se desila, pa se bolje razumemo, ali ne mislim to – rekla je nedavno Popovićeva u emisiji „Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović“ i dodala:

– Slučajno smo se upoznali desilo se nešto ponovo. Ja sam jednostavno u njemu videla nekoga sa kim mogu da pričam, da provedem vreme, nekoga ko mi je prijao.

Milena Popović je, sa druge strane, nedavno imala razloga za slavlje, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: SLAVLJE U DOMU MILENE POPOVIĆ! Pokazala kako je snažne MUŠKE ruke čuvaju na pragu PETE decenije

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs