Milena Popović obelodanila svoj odnos sa MAJKOM IGORA JURIĆA, evo kako joj tepa njen sin Bogdan

od strane | maj 25, 2024 | Zabava | 0 Komentara

U emisiji “Magazin In“, autorke i voditeljke Sanje Marinković gostovala je i Milena Ivanović, državna sekretarka u Ministarstvu turizma i omladine.

Milena Popović Instagram/milena_bogdan • milena_bogdan / Instagram

Tema na koju su Sanjine gošće govorile, ticala se odnosa snajki i svekrvi, a Milena je progovorila i o tome.

Naime, rekla je da prvu svekrvu nije upoznala, a da se sa majkom Igora Jurića odlično slaže. Ona je čak i pokazala njihovu zajedničku fotografiju, sa porodičnog ručka, pa dodala:

Milena Popović i Igor Jurić

– Mi imamo zaista divan odnos! Ja jako volim te intimne, porodične trenutke. Igor više liči na oca, on nažalost nije živ, ali potseća malo i na majku. Moj Bogdan je obožava čak je i zove bako. Meni je to najvažnije, jer vidim da ih Bogdan doživljava kao svoju porodicu i to je nešto što mi puno znači – rekla je Milena kroz osmeh.

Podsetimo, državna sekretarka u Ministarstvu turizma i omladine, Milena Popović već neko vreme uživa u ljubavi sa Igorom Jurićem, a nedavno je progovorila o njihovoj vezi i osudama.

Milena Popović Instagram/milena_bogdan

– Ako vam kažu udovica, to je jako tužno i ljudi gledaju da ste osuđeni na taj način. Ja sam Milena Popović, istoričar umetnosti, šta god da sam ja, nije bitno, ali jednostavno ljudima je interesantno da se čitaju vesti o meni. Deluje kao da nisam smela da se zaljubim ponovo, meni i danas pišu da sam brzo prežalila Olivera, i oni će pisati to uvek, ja ne radim ništa da bih udovoljila bilo kome, ja moram da imam svoj život a i moj sin isto. Mene je Bogdan pitao direktno za Igora, i ja sam mu rekla da mi se on sviđa, i da uživam sa njim, a on me je pitao da li sam varala njegovog tatu sa njim – rekla je Milena u podkastu „Na liniji života sa Nemanjom“.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs