Melina Džinović nije došla na proslavu Đininog rođendana: Evo kako je iznenadila ćerku!

od strane | mar 16, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Pevač Haris Džinović i kreatorka Melina Džinović, jedan od naših najpoznatijih estradnih parova, rešili su da stave tačku na svoj brak i da se posle 22 godine ljubavi razvedu.

Melina, Haris i Đina Džinović (Foto: Ringier/Milan Ilić/Screenshot YouTube) • Milan Ilić, Youtube / Ringier

Oni su emotivnu vezu započeli još 2002. godine i dobili dvoje dece, sina Kana i ćerku Đinu, u bračne vode stupili su 12 godina kasnije.

Naime, kreatorka Melina Džinović se pre godinu dana iselila iz luskuzne vile na Senjaku, nakon što je napustila Harisa, a danas je na tu adresu poslala jako važan paket u kojem je bio sladak poklon.

Đina Džinović (Foto: Instagram)

Naime, mezimica Đina Džinović, koju je dobila sa Harisom u braku, juče je, 15. marta proslavila svoj rođendan.

Kako više ne odlazi u luskuznu vilu koju je godinama gradila sa pevačem, Džinovićka je danas odlučila da iznenadi ćerku i na kuću adresu joj poslala poklon.

Đina Džinović (Foto: Instagram)

Melina je na dobro pozantu adresu poslala paket u kojoj je bila spakovana mala, slatka tortica – kao iznenađenje za Đinu.

Đina se odmah pohvalila čokoladnom poslasticom, ali i napisala:

Đina Džinović (Foto: Ringier)

– Ćao, željena kilažo – napisala je Džinovićeva i pohvalila se da je iznenađenje od majke, s obzirom na to da je obeležila Instagram profil njene modne kuće.

Podsećanja radi, Haris je progovorio o njegovom rastanku od Meline i otkrio da ga je napustila pre više od godinu dana i da o pomirenju nema ni govora.

Podsećanja radi, Iako su važili za skladan bračni par, kako su pisali domaći mediji, oni se nisu slagali oko jedne veoma stvari, a to je načina vaspitanja njihove dece. I dok se njihov sin Kan nije javno eksponirao, ćerka Đina itekako je aktivna na društvenim mrežama gde objavljuje veoma provokativne fotografije, a to se Harisu nikako nije dopadalo i nije to mogao da podnese.

Šta je, sa druge strane, Đina Džinović saopštila roditeljima Melini i Harisu Džinoviću nakon razvoda pogledajte u odvojenom tekstu: Đina Džinović saopštila Harisu i Melini BITNU STVAR nakon razvoda

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs