Marko Đedović POBEGAO SA VENČANJA Matore i Anite! UZEO DRUGI HOTEL!

od strane | jul 14, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Voditelj Marko Đedović je bio kum na venčanju nekadašnjih zadrugarki Anite Stanojlović i Jovane Tomić Matore, te je u poslednjem intervjuu sumirao utiske.

Marko Đedović, Anita Stanojlović i Jovana Tomić Matora (Foto: Instagram/marko_djedovic_) • marko_djedovic_ / Instagram

– Njih dve su bile pod ozbiljnim stresom pre nego što je sve to krenulo, da li će sve biti u redu, da li će sve biti kako treba, da li će sve biti kako su planirale i tako dalje. Matora je posebno bila pod stresom i ja sam se od tog stresa sklonio čak u drugi hotel – ispričao je Marko za „Top Radio Balkan“.

Marko Đedović (Foto: Ringier/Ivan Radulović)

– Pre nego što sam otišao u drugi hotel sam smirio Matoru i rekao joj da ćemo se čuti kasnije jer mi je bespotrebno nabijala tenziju, a video sam da će sve biti u redu. Valjda kada se obavezuješ nekome za ceo život onda i budeš pod tenzijom, ne znam, nisam još odlučio da se nekome obavežem niti ću – dodao je uz osmeh Đedović.

Marko Đedović (Foto: Screenshot TV Pink)

– Rado posećujem svadbe i mislim da ljudi i treba da se uzmu kada se vole, kao što mislim da i treba da se razvedu kada ljubavi više nema. Uvek sam tu da podržim ljude koji se vole i tamo gde je lepa energija – zaključio je nekadašnji zadrugar.

Šta je Marko Đedović, sa druge strane, otkrio o narednoj sezoni „Zadruge“ pročitajte u odvojenom tekstu: MASNO LAŽU DA ULAZE U RIJALITI Zadruga 7 Elita da bi se pričalo o njima! STIGLA POTVRDA IZ PRODUKCIJE!

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs