„MARKO ĐEDOVIĆ I FRAN PUJAS SU BILI ZAJEDNO!“ Marija Kulić šokira tvrdnjama: „SKAKAO JE SA MOSTA ZBOG BIVŠEG!“

od strane | okt 17, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Nekadašnja zadrugarka Marija Kulić priključila se TikTok-u gde neumorno raskrinkava učesnike rijaliti šou-programa „Zadruga 7 Elita“, a sada se na meti njene kritike našao Marko Đedović za kog, između ostalog, tvrdi da je navodno bio u emotivnoj vezi sa bivšim zadrugarom Franom Pujasom, premda je javnosti poznato da su njih dvojica bliski prijatelji.

Marija Kulić (Foto: Ringier/Vesna Lalić) • Vesna Lalić / Ringier

– E, to sam htela da vam kažem. Ja kada sam bila kod njih, ovaj samo igra oko njega: „Jao, bolestan mi je, jao, infuzije prima, idem da ga prošetam“, ja nemam reči. Rekoh Bože, to je ljubav koja se nije komentarisala dok su bili zajedno. Pa kada je izašao Fran, ovaj plače i kuka kako je Fran otišao da ga ne ostavi i on kao onaj prethodni momak, pa otišao da skače sa mosta – poručila je Marija.

Fran Pujas (Foto: Screenshot TV Red)

– I on došao u rijaliti da priča o Mariji Kulić. Išao da skače sa mosta jer ga je ostavio momak, pa nije upao u reku, nego padne na asfalt i polomi kičmu pa otišao na operaciju. I on će nekog da šalje u ludnicu, pa za gde je on? I on šalje moje dete u ludnicu koje je pod kontrolom i koje je sasvom odlično u ovoj sezoni bez ijednog leka – dodala je Kulićka.

Marko Đedović (Foto: Screenshot TV Pink)

– Ja joj se divim. Svi oni su za tamo mnogo pre Miljane, a Miljana tamo neće ići jer joj tamo mesto nije – zaključila je nekadašnja zadrugarka.

Šta je Marija Kulić, sa druge strane, ispričala o sudskom sporu sa zadrugarom Markom Đedovićem pogledajte u odvojenom tekstu: “Siniša je dobio na sudu šuglju Đedovića“ Marko izgubio tužbu protiv Kulića, Marija odmah sve objavila

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs