Marko Bijelić viđen prvi put nakon razvoda roditelja: Posle posete Ostrogu seo u automobil od 100.000 evra! (Foto)

od strane | mar 27, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Milica Stulović

|

Pevačica Dragana Mirković razvodi se od biznismena Tonija Bijelića nakon 24 godine braka.

Marko i Toni Bijelić i Dragana Mirković (Foto: Ringier/Goran Srdanov/Instagram) • Goran Srdanov, Instagram / Ringier

S obzirom na to da su važili za jedan od najskladnijih parova, vest o njihovom rastanku, iznenadila je mnoge.

Mirkovićeva se ovim povodom oglasila saopštenjem za medije.

Marko i Manuela Bijelić i Dragana Mirković (Foto: Instagram)

Dragana je dva dana pre nego što je objavila vesti o krahu braka bila u Crnoj Gori, a sa svojom decom Markom i Mauelom posetila je i manastir Ostrog.

– Moj svet, moje svetinje – napisala je Mirkovićeva uz fotografiju sa decom.

Marko Bijelić (Foto: Instagram)

Sa druge strane, na Instagramu Marko naročito voli da objavljuje slike papreno skupih automobila, a to je uradio i sada, dok cela javnost bruji o razvodu njegovih roditelja.

Auto koji je Marko podelio je marke Mercedes i košta oko 100.000 evra.

Dragana Mirković i Toni Bijelić (Foto: Ringier/Goran Srdanov)

Naša redakcija je u više navrata pokušala da stupi u kontakt sa Bijelićem, ali se on na naše pozive nije odazivao. Odlučio je da obriše profil na Instagramu, koji je s vremena na vreme koristio, pa je tako poslednja njegova objava na ovoj mreži bila o majci, koja mu je preminula u decembru.

Toni je profil koristio i u poslovne svrhe, zbog firme za prodaju luksuznih automobila, a sada je, po svemu sudeći, odlučio da mu mreže u ovom momentu nisu potrebne.

Dragana Mirković i Toni Bijelić (Foto: Ringier/Goran Srdanov)

O bogatstvu Mirkovićeve neretko se piše. Dragana se često nalazi na spiskovima i listama jedne od najbogatijiih javnih ličnosti sa ovih prostora. Draganino bogatstvo, prema poslednjoj proceni sajta „Net Worth Celebrities“, iznosi 100 miliona dolara.

Dragana i Toni poseduju brojne nekretnine, što u Austriji, što na Balkanu, a poznato je i da je on svoje bogatstvo prepisao upravo pevačici.

Dragana Mirković i Toni Bijelić (Foto: Ringier/Zoran Ilić)

Pevačica je kako je rekla podnela zahtev za razvod braka, a kako „PulsOnline.rs“ saznaje, Toni ima novu devojku sa kojom živi u Nemačkoj i ona je 15 godina mlađa od njega.

Kako tvrdi izvor za „PulsOnline.rs“, njih dvoje uživaju u ljubavi i ne mare za komentare drugih ljudi.

– Toni već tri godine nije sa Draganom, upoznao je ovu devojku, baš se zaljubio. Ona je 15 godina mlađa od njega, potpuno je odlepio za njom. Čak se i preselio u Nemačku zbog nje – navodi naš izvor.

Kako, sa druge strane, izgleda vila koju je biznismen Toni Bijelić kupio za sebe i ljubavnicu pogledajte u odvojenom tekstu: Zavirite u vilu koju je Toni Bijelić kupio za sebe i ljubavnicu: Bazen kao olimpijski, od luksuza oči bole! (Foto)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs