Marija Kulić videla UNUKA SA VERENICOM Ivana Marinkovića, pa poručila: „TRUDI SE DA BUDE FINA!“

od strane | jun 26, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Milica Stulović

|

Gledaoci rijaliti šou-programa „Zadruga 6“ mogli su da vide zbližavanje Ivana Marinkovića sa sinom Željkom, kojeg ima sa Miljanom Kulić i o kojem nije vodio računa sve do sad.

Ivan Marinković, Jelena Ilić i Marija Kulić (Foto: Ringier/Goran Srdanov/Milan Ilić) • Goran Srdanov, Milan Ilić / Ringier

Kako je otkrila ponosna baka Marija Kulić, mali Željko boravio je u Beogradu kod oca i njegova verenice Jelene Ilić.

Kulićeva ističe da je svakodnevno u kontaktu sa Ivanom i Jelenom Ilić.

Siniša i Marija Kulić (Foto: Ringier/Branko Janačković)

– Čujemo se svakodnevno i dogovorili smo se da kada budemo došli za Beograd povedemo i Željka. Miljana je otišla za Italiju, a mi se čujemo više puta u toku dana, šetaju ga igraju se sa njim i tako… Na Ivana se navikao još u „Zadruzi“ tako da… Kao da je otišao kod nekoga koga viđa svakodnevno. Lepo mu je i ovde i tamo, sada ima da promeni – započela je Marija, a potom se osvrnula i na Ivanovu izabranicu Jelenu.

Marija Kulić (Foto: Ringier/Branko Janačković)

– Upoznala sam Jelenu, odlična je, vredna, dobra i trudi se da bude fina prema Željku. Dosta je popustljivija od Ivana koji želi da bude stroži prema njemu. Bitno je da je sve loše iza nas – zaključila je Željkova baka razgovor za Srbiju Danas.

Kako je Jelena provela dan sa Željkom pogledajte u odvojenom tekstu: Preslatko: VERENICA Ivana Marinkovića se ne odvaja od NJEGOVOG SINA! (Foto)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs