Marija Kulić se oglasila budući da je Miljana na pragu nove veze: „Ušla je tamo da ostane sama do kraja!“

od strane | feb 11, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Čim se vratila na imanje u Šimanovcima, pred kamere rijaliti šou-programa „Zadruga 7 Elita“, ponovo su sevnule varnice između Miljane Kulić i Darijana Radumirovića.

Miljana i Marija Kulić (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

Ovim povodom se odmah oglasila njena majka Marija Kulić, otkrivši pritom da je njena ćerka donela odluku da privlači pažnju gledalaca igrarijama sa Darijanom, ali da tu nema ničeg ozbiljnog.

Darijan Radumirović (Foto: Screenshot TV Pink)

– Rekla mi je da je to samo zezanje, ne zanima on nju. Ušla je tamo da ostane sama do kraja, a njega će samo da sprda – istakla je kratko za „Alo“ Marija.

Podsetimo, Kulićeva i Radumirović su se zbližili tik pred njenu diskvalifikaciju, a nakon toga je zadrugar uporno jadikovao što je rijaliti zvezda napustila gorepomenuti TV format. Čim se vratila u isti, Darijan je u više navrata istakao da je srećniji nego ikad otkad je kročio u imanje u Šimanovcima, te se ne odvaja od Miljane.

Marija Kulić je, sa druge strane, javno napala nekadašnjeg zadrugara Stefana Karića, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Nova promena plana: Evo šta se dešava sa povratkom Miljane Kulić u rijaliti Zadruga 7 Elita!

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs