Manuela Stojanovića su brutalno pretukli Miljan Hofman i njegov kum: Nekadašnji učesnik Velikog brata zadobio višestruke povrede glave!

od strane | mar 25, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Bojana Bogosav

|

Protiv Miljana Vidovića Hofmana i njegovog kuma Radović Predraga, Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu zbog brutalnog prebijanja bivšeg rijaliti učesnika Manuela Stojanovića, prenosi „Blic“.

Manuel Stojanović (Foto: Ringier/Vladimir Živojinović/Dmitry Serebryakov) • Vladimir Živojinović, Dmitry Serebryakov / Ringier

Naime, kako saznaje „Blic“, tuča se dogodila ispred poznatog prestoničkog kluba, a njih dvojica su pretukli Manuela Stojanovića koji je svojevremeno bio učesnik „Velikog brata“.

Domaća javnost je Manuela Stojanovića iz Pirota upoznala tokom njegovog učešća u „Velikom bratu“ 2009. godine. Bio je miljenik žena, a jedan je od retkih kojem je ovaj rijaliti šou bio odskočna daska.

Miljan Vidović Hofman (Foto: Facebook)

Hofman i Radović su osumnjičeni da su 17. marta 2022. godine, oko tri sata u Beogradu ispred kluba „Kasina“, u stanju uračunjivosti, teško povredili Manuela Stojanovića.

Osumnjičeni su pesnicama udarali oštećenog u predelu tela, usled čega je oštećeni zadobio višestruke povrede glave.

Podsećanja radi, Miljan Vidović Hofman je u februaru pred Osnovnim sudom u Rumi osuđen na deset meseci zatvora. On je osuđen jer je šamarao konobara u restoranu u Irigu.

Šta je, sa druge strane, Manuel Stojanović ispričao o terorističkom napadu u Moskvi pogledajte u odvojenom tekstu: „Cela Moskva je blokirana, ne znam kako da se vratim!“ Manuel Stojanović se oglasio nakon terorističkog napada

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs