„MANIPULIŠU DETETOM!“ Stanija Dobrojević OCRNILA Asmina i Aneli, rešila da OBELODANI SVE NJIHOVE TAJNE!

od strane | okt 8, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Jedna od najaktuelnijih devojaka u svetu rijalitija, bez obzira na činjenicu da nije ni kročila u Belu kuću, Stanija Dobrojević, već danima pokušava da prenese svoju stranu priče, koja se tiče afere sa Asminom Durdžićem i Aneli Ahmić.

Stanija Dobrojević • Tv Pink / screenshot

Sada je odlučila da ponovo stane pred male ekrane – kamere, i to u emisije „Premijera vikend specijal„, te jednom za sva vremena razreši čitavu misteriju.

Stanija Dobrojević i Aneli Ahmić (Foto: Screenshot TV Pink)

Ovog puta je otišla korak dalje, pa spomenula i njihovo dete.

Podsetimo, pre nekoliko dana se devojke susrele oči u oči sa Aneli i to na imanju u Šimanovcima, kada su po prvi put imale javno suočavanje.

Očekivano, to se medijski dosta propratilo i potpuno nova poglavlja su se otvorila, a publika širom regiona ne prestaje da prati ovu sagu i intertesuje se za epilog.

Stanija je odlučila da iznese dodatne informacije, koje javnost nije znala sve do sada, a to je da navodno Asmin i Aneli u potpunosti koriste dete kao sredstvo manipulacije.

Asmin Durdžić (Foto: Screenshot TV Hype)

Da li je ovo istina ili nije, nije na nama da sudimo samo na osnovu reči Dobrojevićeve, ali da će ovom izjavom ponovo napraviti pometnju, to je neminovno. Ostaje nam da ispratimo svaki naredni korak i izjavu ovih, kako Stanijina pesma kaže – glavnih aktera.

Bonus video:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs