MAJKIN KLON! Tijana i Slaviša Čurović se OZARE na POMEN ĆERKE, koriste svaki trenutak da je OBRADUJU (FOTO)

od strane | okt 20, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Glumački par, Tijana i Slaviša Čurović imali su veoma neobičnu priču iza svog odnosa. Sedam godina posle razvoda pružili su svojoj ljubavi još jednu šansu i ispostavilo se da je odluka bila mudra.

Tijana i Slaviša Čurović sa ćerkom • Instagram

Porodica je ponovo na okupu i uživa u svakom trenutku, a njihov najveći ponos svakako je ćerka Taja, tinejdžerka, koja je takođe i primljena u „Petnicu”, istraživačku stanicu za izuzetno talentovanu decu.

Tijana Čurović sa ćerkom

Ovog leta, svoje vreme provodili su negde na moru, daleko od obaveza, a lepa glumica je pratiocima na Instagramu slala idilične razglednice.

„Podnošljiva lakoća postojanja”, napisala je Tijana pored fotografija sa ćerkom koja sa svojom plavom kosom i plavim očima podseća na nordijsku nimfu.

„Najdivnija ćerka na svetu, najdivnije biće koje hoda zemljom… Živim za tvoje snove!”, poručila je glumica Taji pre nekoliko meseci kada su svi bili na sedmom nebu od sreće što je primljena u čuvenu „Petnicu”.

Tijana Čurović sa ćerkom

Tijana i Slaviša počeli su svoju ljubavnu priču pre dve decenije. Kako je otkrila u jednom intervjuu, nije se odmah zainteresovala za njega, ali su je fascinirali njegova istrajnost, hrabrost i rešenost da je osvoji.

Bonus video:

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs