„Majka mi je rekla: ‘Idi dok si živa!'“ Potresne reči Dragane Mirković: „Kriva sam što nisam ta neka druga…“

od strane | mar 27, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Pevačica Dragana Mirković je zatekla mnoge kada je u toku jučerašnjeg dana obelodanila da se razvodi od biznismena Tonija Bijelića, budući da su njih dvoje slovili za jedan od najskladnijih estradnih parova duže od dve decenije.

Dragana Mirković i Toni Bijelić (Foto: Ringier/Zoran Ilić) • Zoran Ilić / Ringier

Ipak, nakon što je Dragana podelila ove vesti sa javnošću, njeni obožavaoci su odmah primetili da je Mirkovićeva u poslednjoj objavljenoj pesmi „Kriva“ još pre tri meseca nagovestila da ona i Toni žive na dve odvojene adrese, kao i da je Bijelić već našao sreću pored druge.

Tekst za ovu numeru, po svemu sudeći inspirisanu Draganinim životom, potpisuju Bojana Vunturišević i Slobodan Veljković Cobi, a tekst iste u celosti možete pročitati u nastavku.

Dragana Mirković i Toni Bijelić (Foto: Ringier/Rajko Ristić)

„Sa mnom živiš, sa mnom gradiš dom

A u stvari sve radiš po svom

Ja sam kriva

Kažeš, hoćeš da se smiriš, nije ti to to

Dragana Mirković i Toni Bijelić (Foto: Ringier/Zoran Ilić)

A u stvari sve radiš po svom

Ja sam kriva

Kriva što se lomim za ovu ljubav

Kriva što se bojim gde si do jutra

Dragana Mirković i Toni Bijelić (Foto: Ringier/Goran Srdanov)

Kriva što postojim, a nisam luda

Kriva sam što nisam ta neka druga

Hladna zima, a bila je vatra

Dala sam ti krila, više nisam takva

Dragana Mirković i Toni Bijelić (Foto: Ringier/Goran Srdanov)

Ja sam kriva

‘Idi dok si živa’, rekla mi je majka

‘Ma ne znam ni ja, valjda biću jaka’

Ja sam kriva.“

Dragana Mirković i Toni Bijelić (Foto: Ringier)

Podsetimo, pevačica Dragana Mirković iznenadila je mnoge kada je u toku jučerašnjeg dana javno saopštila da se razvodi od biznismena Tonija Bijelića nakon 24 godine braka.

Mirkovićeva je poslala zvanično saopštenje medijima, a Toni se dosad nije oglašavao i od njega nema ni traga ni glasa.

Dragana Mirković (Foto: Instagram)

Dragana je ostala da živi u dvorcu kraj Beča, dok je Toni odavno napustio isti.

Iako se u javnosti često spominje da su Dragana i Toni vlasnici dvorca, istina je drugačija.

Dragana Mirković (Foto: Instagram)

Njih dvoje su pre 14 godina pomenuti dvorac uzeli u zakup na 100 godina, koji su potom sređivali, u želji da izgleda onako kako su bili zamislili.

O navodnom milionskom dugovanju Dragane i Tonija za zamak svojevremeno se naširoko pričalo. Tada im je dug, kako je „Alo“ svojevremeno pisao, bio 1.040.000 evra, pa u palatu Ebenfurt neko vreme nisu mogli da uđu.

Dragana Mirković i Toni Bijelić (Foto: Instagram)

Dvorac koji je Mirkovićeva dobila na korišćenje napravljen je davne 1160. godine i pod zaštitom je države Austrije. Ima četiri tornja visine od po 35 metara i prostire se na 12.000 kvadrata sa imanjem veličine hektar i po.

Naša redakcija je u više navrata pokušala da stupi u kontakt sa Bijelićem, ali se on na naše pozive nije odazivao. Odlučio je da obriše profil na Instagramu, koji je s vremena na vreme koristio, pa je tako poslednja njegova objava na ovoj mreži bila o majci, koja mu je preminula u decembru.

Dragana Mirković i Toni Bijelić (Foto: Instagram)

Toni je profil koristio i u poslovne svrhe, zbog firme za prodaju luksuznih automobila, a sada je, po svemu sudeći, odlučio da mu mreže u ovom momentu nisu potrebne.

O bogatstvu Mirkovićeve neretko se piše. Dragana se često nalazi na spiskovima i listama jedne od najbogatijiih javnih ličnosti sa ovih prostora. Draganino bogatstvo, prema poslednjoj proceni sajta „Net Worth Celebrities“, iznosi sto miliona dolara.

Dragana i Toni poseduju brojne nekretnine, što u Austriji, što na Balkanu, a poznato je i da je on svoje bogatstvo prepisao upravo pevačici.

Dragana Mirković je, sa druge strane, pre dva dana viđena sa sinom Markom Bijelićem, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Marko Bijelić viđen prvi put nakon razvoda roditelja: Posle posete Ostrogu seo u automobil od 100.000 evra! (Foto)

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs