Majka devojčice stradale u „Ribnikaru“ došla na koncert Danice Crnogorčević posvećen žrtvama masakra: „Čula sam se sa roditeljima dece…“

od strane | jan 30, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Lola Stojanović

|

Pevačica Danica Crnogorčević današnji koncert u Beogradu posvetila je žrtvama u masakru koji se dogodio prošle godine u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“, kad je dečak ubica usmrtio devet svojih vršnjaka i čuvara škole.

Danica Crnogorčević (Foto: Ringier/Lola Stojanović/Milan Ilić) • Lola Stojanović, Milan Ilić / Ringier

Pevačica se kroz suze obratila pripadnicima sedme sile pred koncert.

Danica Crnogorčević (Foto: Ringier/Milan Ilić)

– Razgovarala sam sa jednom majkom koja mi se prva javila, njena ćerka Adrijana je uvek sa radošću za života pevala moje pesme, vaspitavala se u duhu tradicije. Došli smo zajedno na ideju da žrtvama posvetimo koncert, ovo je koncert duhovne muzike. Svi u tim pesmama možemo da nađemo smisao naše vere, nade, ljubavi. Čula sam se sa roditeljima te dece, naravno, to je osetljiva tema – kazala nam je Crnogorčevićeva.

Koncert Danice Crnogorčević (Foto: Ringier/Milan Ilić)

Crnogorčevićeva se na početku koncerta obratila prisutnima.

Koncert Danice Crnogorčević (Foto: Ringier/Milan Ilić)

– Ovo veče bih posvetila našim anđelima koji su nastradali u Osnovnoj školi „Ribikar“. Sa nama su u publici neki od roditelja nastardale dece. Tu je majka male Andrijane koja je vrlo rado pevala naše pesme, i bila vaspitana u duhu pravih vrednosti – rekla je Crnogorčevićeva na početku koncerta.

Na koncertu se pojavio i prvi potpredsednik Vlade zadužen za spoljnu politiku i bezbednost i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.

Političaru je društvo pravio sin Luka Dačić koji je sedeo pored njega.

Ivica Dačić (Foto: Ringier/Milan Ilić)

– Sutrašnji koncert je posvećen nastradaloj deci iz osnovne škole „Vladislav Ribnikar“, to će mi biti posebno emotivno iz razloga što će se u publici naći neki od njihovih drugara i neki roditelji nastradale dece. Dobila sam poruku od jedne majke čija je ćerka i pevala moje pesme, to mi je baš teško palo i odlučila sam čitav koncert da posvetim deci – rekla je juče Danica u razgovoru za „PulsOnline.rs“.

Dok je Danica Crnogorčević dobro poznata svima, kako, sa druge strane, izgleda njen suprug pogledajte u odvojenom tekstu: SVEŠTENIK JE I PIŠE JOJ PESME! Ovako izgleda suprug Danice Crnogorčević koju hoće da TUŽE zbog menjanja teksta

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs