MAJKA Aleksandre Nikolić se OGLASILA POVODOM VERIDBE: „Želim da moje dete ne lije suze!“

od strane | maj 15, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Slovenka Lunis, majka zadrugarke Aleksandre Nikolić, oglasila se povodom poslednjih dešavanja na imanju u Šimanovcima.

Slovenka Lunis (Foto: Screenshot TV Hype) • Hype TV / screenshot

– Njene suze zaboraviti neću, njegovo davljenje nje neću zaboraviti, tu sliku zaboraviti neću. Mi smo golgotu prošle zbog njega. To mu nije zaista trebalo. Ako si hteo da ideš kod nekoga, idi, ali moje dete ne diraj. Isto tako, ja ničijoj sreći neću stati na put – izjavila je Slovenka za Pink, a zatim se osvrnula na iznenađenje koje je Filip Car priredio njenoj ćerki.

– I ona se trudila, spremala je da kuva, sa nekim testom. Gledam je, videla je kako ja mesim pitu. Gledam kako onom čašom radi kao ja, bila mi je slatka. Verujte mi, ona zna da spremi. Ona to tako dekoriše, kao u nekom najluksuznijem restoranu. To su neki njeni specijaliteti.

Slovenka Lunis (Foto: Screenshot TV Pink)

– Kako se odužiti tim ljudima koji su glasali za Aleksandru? Verujte da sam preplakala sinoć kada sam to gledala. Mi smo imali dušu za svakoga, ali ljudi su čudo. Sinoć sam rekla “E Bože, kako si veliki!“ Ono je stvarno kao da je svadba. Videla sam da je u onoj kutiji gde piše “Otvori to kad budeš sam!“ da je prsten. Ja želim samo da moje dete niko ne vređa, da moje dete ne lije suze – dodala je Lunisova, a potom odgovorila i jutjuberu Dejanu Dragojeviću na prozivke.

Slovenka Lunis (Foto: Screenshot TV Pink)

– Rekao je da bi poneo mafine, baraba jedna! (smeh) Nemam ja ništa loše za njega da kažem, neću nikada reći. Bez obzira na sve mi je ostao drag. On je blizanac kao i ja, a mi jako dobro znamo šta hoćemo – zaključila je Aleksandrina majka.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs