Maji Marinković se SMEŠI ulazak u “Zadrugu 7 Elite“, pecnula Bilala Brajlovića nakon raskida: “Klasična je tužibaba“

od strane | jul 21, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Jelena Lukić

|

U jednom prestoničkom restoranu voditeljka Ana Radulović proslavlja rođendan, a jedna do zvanica bila je Maja Marinković koja je odgovarala na pitanja pripadnicima sedme sile.

Maja Marinković (foto: Jelena Lukić) • Ringier

Ono što su svi mogli da primete jeste da Maja ne očajava zbog raskida sa Bilalom Brajlovićem.

Maja Marinković (foto: Jelena Lukić)

– Raskinula sam, idem na more. Nama je stvarno bilo mnogo lepo na početku. Mi živimo totalno drugačije živote, ja ne mogu da sedim u četiri zida po ceo dan. Dosta sam mu dala na značaju. Nisam želela da radim neke stvari koje mi ne prijaju. Idem na more sa Slađom iz Zadruge, idemo da ludujemo – otkrila je Marinkovićeva nakon raskida, a na pitanje da li ulazi u ‘‘Zadrugu 7 Elite“ imala je mističan odgovor:

O tom potom. Ne bih otkrivala ništa, videćemo. Još je rano.

Nismo propustili priliku da je upitamo u kakvim je odnosima sa bivšim momkom Markom Janjuševićem Janjušem pošto su se pojavile glasine da je sa njim završila nakon jedne od emisija “Zadruga narod pita“.

Maja Marinković (foto: Jelena Lukić)

– Jaško je već na moru. Ja sam u korektnom odnosu sa njim. Ti naslovi da sam bila sa njim posle “Zadruge narod pita“ su gluposti. Čujem da hoće da me tuži, klasična je tužibaba. Što se tiče naslova da sam ga tukla, onda je zaista smešno da komentarišem. Svađali smo se kao i svaki par – završila je Maja za Puls.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs