Maja Marinković priznala simpatije prema Zvezdanu: “Volim kad je neko mangup“

od strane | apr 16, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Kontroverzna zadrugarka Maja Marinković tokom izlaganja u Beloj kući, otkrila je javno da je Zvezdan Slavnić njen tip muškarca.

Maja Marinković i Zvezdan Slavnić • youtube

– Imam svoj tip muškarca i ako kada pogledaš moje tipove, nigde veze sa vezom. Ja volim kad je neko šmeker, mangup, a da nije seljačina. U spoljnom svetu ne bih prošla pored mojih izbora. Zvezdane nemoj da se ljutiš, ali on je gradski mangup, stvarno dobro izgleda. Nema mi ništa seljački u sebi, dobar je frajer ali neću sad da produbljujem. Ali Zveki da si dobar frajer, dobar si – kazala je Maja.

Maja Marinković YouTube/AmiG Show

– Tvoje je šta ćeš reći – dobacio je Zvezdan.

Podsetimo, nedavno je u rijalitiju usledio šok obrt kada je Marinkovićeva istakla da ima tajni plan za Zvezdana Slavnića.

– Zvekija gotivim jako, baš ga gotivim. Fizički, kao nekoh ko važi za mangupa i nekog ko ima stav muškarca, da. Ali, trenutno da ne gledam na taj ljubavni način, više volim da se šalim sa njim, da se družim. Imali smo blago flertovanje dok je bio u prekidu s Anđelom, a sada je jako ljubomorna, jako joj smeta. Dokle god budu zajedno, ja neću ništa raditi, ali kada raskinu, naravno da ću nastaviti druženje – najavila je Maja u „Amidžiju“.

Zvezdan Slavnić, Anđela Đuričić, Maja Marinković (Foto: Milan ilić/Zoran Ilić/Snežana Krstić)

Inače, Anđela Đuričić je nedavno pravila probleme u rijalitiju, jer je bila ljubomorna što je njen Zvezdan morao da ide u izolaciju sa Majom.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs