MAJA MARINKOVIĆ IZAŠLA IZ „ELITE“ Starleta po hitnom postupku izvedena iz Bele kuće

od strane | feb 13, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Starleta Maja Marinković danas je izašla iz Elite, a ovu vest procurela je u javnost kada su cimeri govorili na tu temu.

Maja Marinković • screenshot

Naime, razgovor između cimera Miljane Kulić i Nenada Aleksića Ša uzburkao je društvene mreže, budući da je kontroverzna Nišljijka otkrila da im je cimerka napustila Beli kuću.

Nenad je tvrdio da je spavao i nije čuo ništa, te je bio iznenađen kada mu je Miljana otkrila da je Maja otišla kod doktora.

Maja Marinković (Foto: Screenshot TV Pink)

– Prenosili smo stvari, nisam ni spavala. I Maju sam ispratila, izašla je. Za d*pe, otišla kod doktora – odgovorila mu je Miljana.

Inače, informacije o Majinom zdravstvenom stanju su trogo poverljive, a pretpostavlja se da je otišla na kontrolu, budući da u zadnjici ima ugrađene silikone.

Maja Marinković (Foto: Screenshot TV Pink)

Podsetimo, Maja je pred ulazak u Elitu ugradila silikone u zadnjicu.

– Osećam se zaista dobro, s obzirom da je to tek sveže. Konačno se završilo sve što je trebalo da se završi, sad sam još po otokom, ležala sam 48 sati na stomaku. Sve će malo da splasne, sve je to super. Pridržavam se saveta lekara, nije bilo komplikacija. Moraću da mirujem dve nedelje, za mesec dana će biti sve kako treba, imam male bolove. Stavila sam 420 kubika u zadnjicu, po jednoj – rekla je Maja tada.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs