“Lupio si mi šamar, morala sam kod zubara“ Filip Car se ukljucio u emisiju, Aleks Nikolić POBEGLA iz studija (VIDEO)

od strane | sep 29, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Nakon priče trudne Aleks Nikolić o raskidu sa Filipom Carem, on se uključio u uživo tokom emisije “Pitanja novinara“ što je navelo pobednicu Zadruge 6 da napusti studio.

Aleksandra Nikolić • youtube

– Kada mi je javila da pregled košta 50.000 dinara odmah sam joj upatio pare i da odradi sve što treba. Njoj je ginekolog rekao je prešla taj period kad može da prekine trudnoću i da je rizično da to radi i da je opasno po njenu budućnost i to da l’ će imati decu uopšte – govorio je Filip Car, a onda je Aleksandra Nikolić odgovorila.

Aleksandra Nikolić

– Uhvaćen si u prevarama dok ti je trudna devojka kod kuće. Da li si me ikada počupao za kosu? Da li si me davio? Da l si mi lupio šamar i da li sam morala da idem kod zubara jer mi je pukao zub? Ja mogu da idem na poligraf, sve će biti tačno što pričam. Ti si dečko bolestan, to je samo u tvojoj glavi. Sad se saznalo da si nasilnik, nema više giftera na Tik Toku – ljuto je govorila Aleksandra Nikolić.

Filip Car (Foto: TikTok)

– Na kraju ovog razgovora ću svima da dokažem da si ti iz povređenosti svašta da uradi meni – vikao je Filip Car nakon čega je Aleksandra napustila emisiju.

Aleksandra Nikolić

U nastavku pročitajte PRVI INTERVJU koji je Aleksandra uradila za Blic u nastavku.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs