Luna Đogani se uzrujala zbog sestrine saobraćajke: „Neka je na čast onima koji se sprdaju sa tim!“

od strane | mar 1, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Pevačica Anabela Atijas je otkrila nove detalje stanja ćerke Nine Đogani, koja je sinoć doživela udes, a zatim progovorila i o reakcijama članova porodice.

Anabela Atijas, Nina i Luna Đogani (Foto: Ringier/Aleksandar Dojkić) • Aleksandar Dojkić / Ringier

– Nina je dobro. Danas smo bile na kontroli u Urgentnom centru. Lekari kažu da je ugruvana, ali da nema ozbiljne povrede, nije to ništa strašno. Jedino je vrat malo povredila, pa će narednih desetak dana morati da nosi kragnu. To je nešto što se svima dešava. Neka je na čast onima koji se sprdaju sa tim, ja zaista neću da im pridajem na značaju – ispričala je Anabela za „Alo“.

– Sada smo svi dobro. Ja sam se uzrujala kada sam čula, a i Luna je, ali sada sam uverena da je sve okej pa smo se smirili svi – dodala je gospođa Atijas.

Nina Đogani i Anabela Atijas (Foto: Ringier/Danijel Rakočević)

Podsetimo, Nina Đogani, ćerka pevačice Anabele Atijas i densera Gagija Đoganija, doživela je udes.

Kako prenosi „Republika“, Nina je odmah prevezena u Urgentni centar.

Nina Đogani i Anabela Atijas (Foto: Ringier/Danijel Rakočević)

– Tačno je, evo nas u Urgentnom centru. Na auto-putu zakočila je i naglo udarila. Nema velikih povreda. Trenutno joj snimaju vrat, malo je povredila ruku – rekla je Anabela sinoć za „PulsOnline.rs“.

– Dobro sam, udarila sam u drugi auto, Lekari su mi rekli da moram da mirujem, jer sam povredila vrat, bar 10 dana. Ugruvala sam se cela, kolena me bole. Još jedna greškica u životu, kriva sam, ali slučajno, izgubila sam kontrolu i zakucala sam se jako, nije bila velika brzina. Pre nego što sam udarila pomislila sam, sam: „Ne daj Bože mrtva da budem“ – rekla nam je Nina.

– Ja se osećam odgovorno. Bila je vezana, airbagovi su odradili posao – dodala je Anabela Atijas.

Šta je, sa druge strane, Anabela Atijas ispričala o pevačici Vesni Đogani pogledajte u odvojenom tekstu: „Svi su oni veliki moralisti!“ Luna „ugasila“ Vesnu Đogani nakon Anabele! „Slađa je uzela ispod mosta da je odgaja, a Đole je oženio!“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs