„Loto“ devojku INTIMNI SNIMAK zauvek obeležio, imala hrabrosti da otkrije detalje svima: „Bila sam žrtva, počinio je teško krivično delo!“

od strane | jul 1, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Bivša loto devojka Tina Katanić, povukla se iz javnosti nakon što je isplivao njen intimni snimak sa dva muškarca.

Tina Katanić • screenshot

Tada je u javnost dospeo snimak zbog kojeg je Domagoj R. (28) u oktobru 2021. godine godine osuđen na godinu i 11 meseci zatvora.

tina katanić

– Najiskrenije, bila sam žrtva krivičnog dela i teže povrede privatnosti. Čak i kada budem u prilici da kažem vama i medijima koji će preneti moje reči, pa će sigurno mnogi ovo pročitati, moram da kažem da su mnoge druge devojke bile žrtve poput mene. Želim da podignem svest o tome da se ne odmahuje rukom i stigmatizuje nešto što je nastalo iz čistog poverenja. Važno je čuti ko je žrtva, a ko je počinio teško krivično delo. Na sreću, žene su danas zaštićene svim mogućim konvencijama i krivičnim i mnogim drugim zakonima. Uostalom, presuda je doneta, a ona kaže da su počinjeni teški zločini – rekla je Tina za hrvatski Story.

Pomenuti je 2015. godine, kako se pisalo, snimio manekenku tokom intimnog odnosa sa dva prijatelja, a zatim je to preneo trećoj osobi, pisao je „Telegraf“.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs