„LOŠI PRIMERI, LOŠA MUZIKA, LOŠE EMISIJE!“ Sloba Radanović ukazao šta je uticalo na tragediju na Vračaru

od strane | maj 3, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Teodora Borozan

|

Povodom tragedije koja je u toku današnjeg dana zavila Srbiju u crno oglasio se i pevač Sloba Radanović.

Sloba Radanović (Foto: Ringier/Oliver Bunić/Nemanja Jovanović) • Oliver Bunić, Nemanja Jovanović / Ringier

– Nezapamćena tragedija… Saučešće porodicama nastradalih. Molimo se za one koji su ranjeni. Ovo je strašno. Duša me boli za ovom decom. Ne mogu da dođem k sebi. Sve što se dešava u današnjem svetu je loše. Današnji svet je loš. Loši primeri, loša muzika, loše vaspitanje, loši filmovi, loše emisije, loše video igrice – poručio je Sloba putem društvenih mreža.

Sloba Radanović (Foto: Instagram/slobaradanovic)

– Ništa ne valja! Rivalstva među decom su veća nego ikada. Takmičenje u boljem telefonu, boljim patikama, broju lajkova… Nastavnik više nema autoritet nad decom. Deca su danas autoriteti i kod svoje kuće i u obrazovnim ustanovama. Čast izuzecima kojih je jako malo. Nezainteresovani roditelji koji kad god je to moguće uvale deci telefon kako slučajno ne bi morali da ih zabave i razonode – dodao je Radanović.

Sloba Radanović (Foto: Instagram/slobaradanovic)

Deci je ispran mozak. Ovo je najgori dan od kad znam za sebe! Deca se čuvaju i u decu se ulaže. U budućnost se ulaže. Poruka i za ustanove i za organe i za političare i za roditelje, prosvetare i za sve – zaključio je pevač.

Ispred škole na Vračaru (Foto: Ringier/Oliver Bunić)

Podsećanja radi, 13-godišnji Kosta K. je u toku današnjeg dana ubio osmoro učenika Osnovne škole „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru, kao i jednog radnika iste, dok je teško ranio još šestoro dece i jednu nastavnicu.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs