LOŠE VESTI ZA TRUDNU ANELI AHMIĆ: Neće joj biti dobro ako sazna za OVE REČI sestre Site

od strane | jun 4, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Tokom prethodne večeri uoči emisije „Pretres nedelje“ je saopšteno da je učesnica Aneli Ahmić u drugom stanju. Vest o njenoj trudnoći šokirala je, kako gledaoce tako i Marka Janjuševića Janjuša, koji je otac deteta.

Aneli Ahmić • Instagram

Bivši košarkaš je bio vidno uznemiren, ne znajući šta ga je snašlo, a od uzbuđenja većini je promaklo priznanje Ahmićeve da je neposredno pred odrađivanja testa, kako je rekla, prokrvarila.

Aneli Ahmić

– Ja nisam svesna… Popila sam tu tabletu. Sinoć posle haosa, tako u ekonomskom dvorištu sedim i prokrvarim! Odem u toalet i i vidim krv… Pozvala sam Anitu da joj kažem: „Anita, dobila sam“, pozvala sam i Slađu jer smo pričale o tome. I dobijem menstruaciju! Posle te tablete, ne znam kako to sada ide – zamuckivala je Aneli u razgovoru s voditeljem Milanom Miloševićem, koji joj je rekao da je, prema njegovoj proceni, trudna već dva meseca.

Sita Ahmić

Porodica Ahmić ni najmanje nije srećna zbog svega što se dogodilo. Sita, Anelina sestra, poručila je da ne veruje u vezu Janjuša i Aneli, pa jasno svima stavila do znanja da joj se ne dopada činjenica da njena sestra čeka Markovo dete:

– Ne verujem u opstanak te veze i tu mi se ništa ne sviđa – poručila je Sita za Pink.rs.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs