„LICEMERNI STE!“ Marko Đedović progovorio o tragediji u školi na Vračaru

od strane | maj 3, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Marko Đedović, voditelj rijaliti šou-programa „Zadruga“, oglasio se povodom tragedije u kojoj je 13-godišnji dečak ubio osmoro učenika Osnovne škole „Vladislav Ribnikar“ i jednog radnika iste, dok je šestoro druge dece i jednu nastavnicu ranio.

Marko Đedović (Foto: Ringier/Oliver Bunić) • Oliver Bunić / Ringier

Nakon što je izrazio duboku tugu i potresenost zbog ove tragedije, Marko se osvrnuo i na one koji uzroke za ovaj događaj nalaze u nasilju koje se propagira na televiziji i u popularnim pesmama.

Marko Đedović (Foto: Screenshot TV Pink)

– Nema te sile koja će od vas napraviti nešto što niste ako imate osnov, a osnov je porodica. Nema tog društva, nema te sile koja će vas odvesti na loš put, ako su vas mame i tate, babe i dede, braća i sestre učili kako treba. Tako da, gospodo, unapred opravdavanje ličnog neuspeha ako ste roditelj, kriveći druge i prebacivanje krivice vam je glupavo – istakao je Đedović.

Marko Đedović (Foto: Screenshot TV Pink)

Usmerite se na vaspitavanje i na svoju decu, a ne na traženje krivca u drugima. Vi ste krivi za postupke vaše dece. Nema opravdanja i drugih krivaca jer da je tako, kad bi vam dete bilo nobelovac, verujem da ne biste pripisivali televiziji, društvu, komšijama, već sebi. Licemerni ste. Samo mi je dece i stradalih žao – zaključio je voditelj.

Marko Đedović (Foto: Instagram/djedovicmarko_)

Podsećanja radi, 13-godišnji Kosta K. je u toku današnjeg dana ubio osmoro učenika Osnovne škole „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru, kao i jednog radnika iste, dok je teško ranio još šestoro dece i jednu nastavnicu.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs