“Legendice, ostao ti upaljen lajv“ Zlatin i Pejin sin imao INTIMNI ODNOS sa devojkom, zaboravio da isključi Instagram

od strane | maj 22, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Puls

|

Sin pevačice Zlate Petrović i voditelja Zorana Pejića Peje, Jovan trenutno uživa u skladnoj vezi sa svojom devojkom, a svojevremeno je šokirao javnost kada je rekao da je u lajvu na Instagramu imao intimne odnose sa bivšom devojkom.

Jovan Pejić • Instagram

Jovan je imao uživo uključenje preko svog naloga na popularnoj društvenoj mreži, a nakon toga je usledila jedna bizarnost, kada je rokom vođenja ljubavi sa tadašnjom devojkom, zaboravio da izađe iz lajva na Instagramu. Šta se dešava, shvatio je tek kada ga je otac pozvao telefonom i uspaničeno rekao da upravo gleda šta radi.

Jovan Pejić

– Desilo mi se nešto još gore. Bio sam sa devojkom kod kuće. Ostali smo sami. Tek bio izašao Instagram lajv. Ona i ja samo hteli da eksperimentišemo, da vidimo kako to radi. Upalio sam lajv, ali nisam otišao „ugasiti lajv strim“. Ostao mi je upaljen na lajvu sve vreme. I mi smo počeli da vodimo ljubav. Kad zove nju drugarica, a mene zove ćale Peja i kaže: “Legendice, ostao ti upaljen lajv“. To mi je bila dugogodišnja devojka. Nije se na sreću ništa videlo previše, ali se sve čulo šta smo radili u tom lajvu. Posle tog od sramote danima nisam izlazio iz kuće, mada, sa ove vremenske distance, cela ta situacija mi je sada smešna – rekao je Jovan.

Jovan Pejić

Nakon ove bizarnosti, Jovan je dospeo u žižu interesovanja, a da li će imati još ovakvih ispada, vreme će pokazati.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs