Legenda našeg glumišta je u “KONTEJNERU“ sam odmarao od BUKE Beograda, tamo ni prijatelje nije dovodio (FOTO)

od strane | mar 6, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Glumac Milan Lane Gutović preminuo je u 75. godini na Vojnomedicinskoj akademiji posle teške bolest. On je rođen 11. avgusta 1946. godine u beogradskom naselju Umka, a potom je živeo u Kumodražu. Poslednjih godina često je kampovao i pecao.

Milan Lane Gutović • youtube

Gutović nije volelo gradsku galamu i gužvu, te je dosta vremena provodio na kampovanju i pecanju u svojoj vikendici, kako ju je on nazivao „kontejner“, nedaleko od Beograda.

Milan Lane Gutović

Njegova oaza mira bila je Neuzina, gde je dolazio kad god su mu obaveze dozvoljavale. Glumac nije krio da mu ne prija preterano veliko društvo i da više voli da bude sam u prirodi uživajući u njenim čarima.

Pre nekoliko godina je napravio kontejner na reci koji mu je bio vikendica i mesto gde može da se skloni od svih, te zato ni prijatelje nije odvodio u svoj skromni kutak.

Milan Lane Gutović

„Zimi je malo neudobno, ali je leti predivno. Više mi prija da budem sam. Nekim ljudima moje ponašanje čini se nedoličnim ili dovoljno dobrim za izbegavanje. Nisam ja prgav, nemam to u karakteru, ali umem da budem neprijatan za jednu vrstu ljudi. Za drugu mogu da budem i prijatan. Ja sam džentlmen, nikoga ne uvredim slučajno“, rekao je Milan u emisiji „Lično. nezvanično“.

Voleo je da peca i svoju vikendicu je upodobio za svoj voljeni hobi. Imao je na desetine štapova, a svaki je imao svoju svrhu, često se i šalio da je kod njega tačna ona da se “ribolovac prvi upeca na pribor, a tek onda riba.“ Voleo je da peca sam, iako je imao više od 20 štapova.

Milan Lane Gutović

„Svaki štap ima svoju funkciju, veći su za teže ribe, a blinkeri su za plovke. Kažu da se na pribor prvo upeca ribolovac. Nekad bude veličanstven ulov, a nekad katastrofa“, rekao je glumac.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs