“KRIZA MATORIH GODINA, TO SU DEMONI“ Naša voditeljka OPLELA po Miletu Kitiću

od strane | sep 29, 2023 | Zabava | 0 Komentara

Jovana je izjavila kako je nedopustivo da jedna velika zvezda poput Mileta Kitića udara publiku na nastupom patikom po glavi.

Mile Kitić (Foto: Ringier/Rajko Ristić) • Rajko Ristić / Ringier

Jovana Jeremić svojevremeno je javno iskritikovala Dragomira Despića Desingericu zbog ponašanja na nastupima, nakon čega su je na ulici napali njegovi fanovi.

Jovana Jeremić (Foto: Screenshot TV Pink)

Ona je sada prokomentarisala i Mileta Kitića koji je na svom nastupu u jednom klubu udarao ljude iz publike patikom u glavu, isto kao i Desingerica.

Mile Kitić (Foto: Ringier/Rajko Ristić)

– Reći ću samo jednu rečenicu, kriza matorih godina. Nedopustivo je da se jedna takva zvezda tako ponaša. To ne smeju da budu uzori omladini, ko se drogira, ko se tako demonski ponaša… To su demoni. Ne bih želela da satanizam zavlada našom scenom – rekla je Jovana za „Svet“.

Podsetimo, nakon napada na ulici od strane Desingericinih fanova, Jovana se oglasila, te istakla da razume zabranu gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića.

– Uvek ću kritikovati ono što nije moralno i što nije dobro pa makar se to nekom sto puta ne bude sviđalo. Rekla sam šta imam za takvo ponašanje, ne mogu to nazvati napadom i ne bojim se uličnih dobacivača – rekla Jeremićeva za „Blic“.

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs