„Konačno skinula čarape, a noge crne, fuj!“ Aneli Ahmić ponovo zgrozila gledaoce Elite

od strane | feb 11, 2024 | Zabava | 0 Komentara

Aneli Ahmić, učesnica rijaliti šou-programa „Zadruga 7 Elita“, danima unazad se nalazi na udaru korisnika društvenih mreža zbog nehigijene.

Aneli Ahmić (Foto: Screenshot TV Pink) • Tv Pink / screenshot

Naime, nakon što su Instagram obišli snimci na kojima je moguće videti Aneli u veoma prljavim čarapama, za koje su verni pratioci tvrdili da ih „ne skida danima“, sada se pojavio novi prizor koji je pokrenuo lavinu komentara.

Aneli Ahmić (Foto: Screenshot TV Pink)

Na istom je moguće videti Ahmićevu kako leži u krevetu u rehabu, pri čemu je akcenat stavljen na njena stopala koja nisu bila baš najčistija.

„Na momenat mi se učinilo da je Aneli u čarapama, pa se setih da ih već danima ne skida. Neko joj je šapnuo. E, pa, taj ko joj je šapnuo da se vide prljave čarape, trebalo je da joj kaže da opere noge“, „Želudac mi se prevrnuo, fuj“, „Treba imati razumevanja ljudi, njih 50 deli dva kupatila, nije kao da baš mogu da budu besprekorno čisti non-stop“, nizali su se komentari bez konca i kraja.

Aneli Ahmić (Foto: Instagram)

Aneli Ahmić se, sa druge strane, kao što smo već spomenuli, našla na udaru i zbog čarapa, a više detalja o tome pogledajte u odvojenom tekstu: Aneli Ahmić ne menja „UGLJENISANE“ čarape? Prizor iz spavaće sobe zgadio gledaoce: „PRLJAVUŠA!“

Opširnije

Izvor: Pulsonline.rs